Companii Stiri

adidas se extinde pe zona aplicatiilor de sanatate si fitness

7 aug. 2015 < 1 min

adidas se extinde pe zona aplicatiilor de sanatate si fitness

Reading Time: < 1 minut

adidas Group a achizitionat actiunile companiei austriece Runtastic GmbH, specializata in producerea de aplicatii de sanatate si fitness si elemente de hardware inrudite, evaluata la 220 de milioane de euro.

Fondata in 2009, compania Runtastic are peste 140 de milioane de descarcari si aproximativ 70 de milioane de utilizatori inregistrati.

Aplicatiile Runtastic pentru telefoanele mobile monitorizeaza distanta, viteza, ritmul, durata, pulsul inimii, caloriile consummate si ruta calatoriei (via GPS) in timpul alergarii, ciclismului sau altor activitati sportive. Rezultatele pot fi vizualizate apoi direct pe aplicatie, prin intermediul dispozitivelor GPS Runtastic sau pe Runtastic.com, unde utilizatorii isi pot urmari online jurnalul antrenamentelor, pot obtine analize detaliate, meditatii, pot impartasi rezultatele si le pot compare cu ale altora.

Compania are sediul central in Linz, Austria, compania reuneste peste 140 de oameni la nivel global.

adidas Group  are sediul central in Herzogenaurach, Germania, si reuneste peste 53.000 de angajati din jurul lumii, iar in 2014 a generat salarii de 14.5 miliarde de euro in 2014.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: