Companii Stiri

AFI Park Brașov anunță primii chiriași importanți: Siemens și NTT Data

11 sept. 2020 2 min

AFI Park Brașov anunță primii chiriași importanți: Siemens și NTT Data

Reading Time: 2 minute

AFI Europe Romania anunță că Siemens Romana și NTT Data sunt noi chiriași în AFI Park Brașov, clădirea de birouri de clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 8.300 mp. Astfel proiectul atinge un grad de ocupare de 55%, înainte de lansarea oficială, programată pentru finalul lunii octombrie.

Aducem în Brașov spații de birouri clasa A, ultra moderne, cu o serie întreagă de facilități pentru chiriași. De exemplu, pe lângă avantajele poziționării, conexiunii și unei priveliști excelente, avem un program de loialitate de succes în toate proiectele noastre de birouri, AFI Club, care acordă chiriașilor reduceri la restaurantele și serviciile din centrul comercial AFI Brașov„, spune Emma Toma, Head of Office Division, AFI Europe Romania.

AFI Park Brașov face parte din proiectul mixt AFI Brașov, situat în centrul orașului, care îmbină un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 mp și două clădiri de birouri Clasa A. Investiția totală în proiect, incluzând centrul comercial și prima clădire de birouri, se ridică la aproximativ 148 de milioane de euro.

Prima clădire de birouri are 12 etaje și 15.000 mp suprafață închiriabilă, iar a doua fază a proiectului planifică să adauge o suprafață închiriabilă de 10.000 mp. Clădirile de birouri sunt certificate LEED Gold pe zona de sustenabilitate.

AFI Europe a finalizat la finele lunii august achiziția a patru proiecte de birouri Clasa A în România care au făcut parte din portofoliul NEPI Rockcastle, în urma unei tranzacții în valoare de 294 de milioane de euro.

După finalizarea acestei tranzacții și a proiectelor de birouri aflate în dezvoltare (AFI Park Brașov și AFI Tech Park 2-3), compania va gestiona un portofoliu de birouri cu o suprafață închiriabilă totală de aproape 300.000 mp, devenind astfel unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din România.

Pe segmentul de birouri, AFI Europe România a dezvoltat și gestionează AFI Park 1-5 și AFI Tech Park, ambele situate în București, și AFI Park Brașov, în centrul orașului Brașov, care va fi inaugurat în toamna acestui an.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: