Companii

Cum arata Dacia Duster Pick-Up

7 oct. 2014 < 1 min

Cum arata Dacia Duster Pick-Up

Reading Time: < 1 minut

Dacia a livrat primele 10 vehicule Dacia Duster Pick-Up realizate de carosierul independent Romturingia pentru a raspunde cerintelor grupului OMV Petrom. Parteneriatul dintre cele trei companii prevede livrarea a peste 500 de vehicule pana la finalul anului 2015.

Vehiculele Duster Pick-Up produse pentru OMV Petrom sunt derivate din modelul 4×4 de serie si sunt echipate cu motorul 1.5 dCi, de 110 CP, fiind modificate pentru a raspunde nevoilor specifice industriei de petrol si gaze. Cabina cu doua locuri si luneta de dimensiuni medii este protejata de un grilaj si ranforsata exterior. Bena are o lungime de 1,7 metri si poate transporta o incarcatura de pana la 450 de kilograme.

„Duster Pick-Up ilustreaza capacitatea Dacia de a raspunde solicitarilor clientilor cu produse adaptate nevoilor acestora. In acest caz, este vorba despre OMV Petrom, grup cu care avem o colaborare fructuoasa si de lunga durata. In acelasi timp, Duster Pick-Up reprezinta un nou etalon in parteneriatul cu Romturingia”, a declarat Nicolas Maure, Director General Grup Renault Romania.

Proiectul de conversie al autovehiculului Duster in versiune Pick-Up a demarat la finele anului 2012 si a cuprins realizarea mai multor prototipuri, urmata de obtinerea omologarii din partea Grupului Renault, a omologarii RAR de catre Romturingia cu sprijinul Grupului Renault si in final, a pregatirii pentru fabricatie.

Romturingia, companie cu sediul in Campulung Muscel, este specializata in productia, in conversia si in amenajarea de caroserii pentru autovehicule. Societatea, certificata ISO 9001 si partener agreat al Renault, dispune de 115 salariati si isi propune sa realizeze in anul 2014 o cifra de afaceri de peste 6,5 milioane de euro. Colaborarea cu Dacia dateaza din anul 1997, interval in care a carosat si amenajat peste 18.000 de vehicule din gama de utilitare a marcii romanesti.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: