Marketing

Află la Sports Marketing cum se comunică mai bine sportul?2 min

06/10/2016 2 min read

author:

Află la Sports Marketing cum se comunică mai bine sportul?2 min

Reading Time: 2 minute

Adrenallina Sports PR & more, agenție de PR dedicată comunicării sportive, organizează miercuri, 12 octombrie, prima ediție a Conferinței Sports Marketing în România.

Evenimentul aduce la un dialog comun companiile din România care investesc în sport sau se asociază cu sportul, asociațiile/ federațiile/ ONG-urile care dezvoltă activități în domeniul sportiv, precum și sportivi de performanță.

În cadrul evenimentului va exista un panel de dezbatere despre cum se comunică sportul în România, la care participă Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast român, Ana Maria Popescu (Brânză), recent campioană olimpică  la scrimă, la Jocurile Olimpice de la Rio (cu echipa) și Zsolt Torok, unul dintre cei mai buni alpiniști tehnici din țară.

Conferința începe de la 9.30 a.m., la WeLoveDigital Unirii (str. Radu Voda, nr. 17, etaj 5, Bucuresti).

Speakerii evenimentului sunt: Valeria Răcila van Groningen și Oana Năstase – Asociația Bucharest Running Club, Alina Coman – Special Olympics Romania, Marcela Borteanu, United Way Romania, Andra Dediu – Genpact, Adelina Păsat – Nutrivita, Martin Zmelik – CEZ România, Cristian Logofătu – Bittnet, Andrei Crețu, Dan Moraru – 7card, Cristian China Birta.

 “Jocurile Olimpice de la Rio 2016 sunt și ele un indiciu pentru momentul la care se găsește sportul românesc acum. E nevoie de o nouă strategie pentru un altfel de viitor și poate că începutul stă în dezbateri, pentru ca apoi să trecem la fapte. Marketingul, comunicarea în sport este o rotiță esențială a acestei noi strategii. De aceea, prin Sports Marketing în România dorim să vorbim despre cum companiile pot folosi valorile sportului pentru a face bine comunității si pentru a avea în echipă oameni motivați și eficienți; despre cum putem comunica mai bine sportul si activitățile ce implică mișcare și o viață mai sănătoasă; despre cum putem schimba, fiecare dintre noi, în domeniul lui, fața sportului românesc” spune Raluca Mihăilă, Events Manager, Adrenallina Sports PR & more.

Înscrierile la Conferință sunt deschise până marți, 11 octombrie, și se pot face aici: http://adrenallinamedia.ro/inscriere/.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE