Finanțe Stiri

Agri Leasing pentru agribusiness

23 oct. 2017 2 min

Agri Leasing pentru agribusiness

Reading Time: 2 minute

OTP Leasing marchează aniversarea a 10 ani de activitate pe piaţa din România prin extinderea portofoliului de produse de leasing financiar dedicat persoanelor juridice: Agri Leasing, Fast Approval, Trucks Leasing (finanţarea autocamioanelor noi şi second-hand).

Primul produs nou dezvoltat vizează sectorul agricol – Agri Leasing – și oferă producătorilor optimizări de costuri şi scadențar adaptat sezonului agricol. Al doilea produs lansat – Fast Approval – se adresează cu precădere clienţilor IMM, scopul fiind facilitarea accesului rapid al acestora la finanţare. Fast Approval este un produs cu aprobare rapidă pentru finanţare auto ce permite o pre-aprobare instant. Al treilea produs oferit, Trucks Leasing, vine în special în sprijinul transportatorilor auto. Produsul este optimizat să ofere cele mai bune condiţii de finanţare pentru achiziţia de auto-camioane noi şi second-hand, arată compania, într-un comunicat de presă.

„Cei 10 ani marchează pentru noi atât un moment de evaluare, dar mai ales un moment de consolidare a noilor direcţii de dezvoltare. Inovăm constant pentru a sprijini iniţiativele antreprenoriale şi de extindere ale clienţilor noştri. Din punct de vedere strategic, punem accent cu precădere pe sectorul agricol şi pe susţinerea IMM-urilor, ţintind în următoarea perioadă o cotă de piaţă de 5%”, a declarat Toni Tătaru, CEO OTP Leasing.

OTP Leasing a înregistrat în ultimul an o creştere de aproximativ 50% raportată la volumul de finanţări acordate anterior, clienţii companiei provenind atât din segmentul corporate, cât şi IMM-uri.

Majoritatea contractelor încheiate vizează produsele de leasing destinate segmentului de echipamente. Din această poziţie şi ţinând cont de nevoile clienţilor, compania vine în sprijinul dezvoltării afacerilor locale cu noi produse adaptate cerinţelor acestora, arată reprezentanții OTP Leasing.

Dezvoltarea portofoliului de produse se menţine în zona de performanţă pentru clienţi prin oferirea de soluţii rapide şi flexibile, adaptate atât nevoilor companiilor mici şi mijlocii, cât şi ale marilor corporaţii. Noile direcţii strategice înseamnă şi un pas important pentru consolidarea echipei OTP Leasing. În acest moment, echipa este formată din membri cu experienţă de peste 10 ani în domeniul leasingului financiar, care au activat în piaţă atât în perioada de boom financiar, dar şi în perioada de criză. Acest lucru oferă clienţilor companiei certitudinea că vor beneficia de cea mai bună abordare şi soluţii pentru extinderea businessului lor.

OTP Leasing a fost înfiinţată în anul 2007 şi face parte din grupul OTP Bank, acţionarii majoritari fiind OTP Bank România şi Merkantil Bank Ungaria (parte a Merkantil Ungaria). OTP Leasing oferă un portofoliu de produse de leasing financiar variat destinat finanţării de: autoturisme, vehicule comerciale, echipamente, pentru companii mici şi mijloci şi mari corporaţii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: