Business Tech

Al doilea Unicorn românesc! Elrond a depășit evaluarea de 1 miliard de dolari

28 ian. 2021 < 1 min

Al doilea Unicorn românesc! Elrond a depășit evaluarea de 1 miliard de dolari

Reading Time: < 1 minut

Blockchain-ul Elrond, dezvoltat de startup-ul sibian a depășit evaluarea de 1 miliard de dolari ceea ce face din Elrond al doilea Unicorn românesc, după UiPath.

Creșterea vine pe fondul progresului substanțial al Elrond și interesului ridicat exprimat pentru tehnologia blockchain.

Beniamin Mincu, CEO Elrond, consideră că această creștere este abia la început, chiar dacă valoarea totală a proiectelor blockchain și criptomonedelor a depășit deja recent evaluarea de o mie de miliarde de dolari (1 trillion).

„Felicit echipa, comunitatea și partenerii pentru efortul depus! Este doar ziua unu. Elrond este la începutul unei perioade de expansiune accelerată, iar următorul pas pentru noi este lansarea aplicației de mobil Maiar. De la cărți, am trecut la eBooks, de la poștă la eMail, iar de la aur la eGold”, a spus Beniamin Mincu.

Elrond și Maiar folosesc criptomoneda eGold (EGLD) care face referință la ideea de aur digital.

Rețeaua Elrond este capabilă să proceseze peste 15,000 de tranzacții pe secundă și poate scala cu cererea la peste 100,000 de tranzacții pe secundă.

Creșterea a proiectului românesc a căpătat o amploare remarcabilă care l-a propulsat în primele 40 de proiecte blockchain/ crypto din lume. Echipa de antreprenori, cercetători și programatori din Sibiu continuă să surprindă prin viteza de inovație, productivitate și energie, care amplifica șansele Elrond de a se numără printre giganți globali ai tehnologiei, și a pune România pe harta big tech.

8 Comments
  1. Ovidiu
    Bravo! Felicitari echipei! Chiar ieri am cumpara 1 Elrond (EGLD). Si sunt abia la inceput.
  2. Tipografie Bucuresti
    Felicitari! Cand auzi astfel de stiri te gandesti ca aici in Romania mai avem sanse sa ne dezvoltam! Succes!
  3. Tipografie Bucuresti
    Felicitari!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: