Business Tech Video

Alexandru Lăpușan, la Zilele Biz: Businessul Zitec este în creștere cu 50% față de anul trecut

11 nov. 2020 < 1 min

Alexandru Lăpușan, la Zilele Biz: Businessul Zitec este în creștere cu 50% față de anul trecut

Reading Time: < 1 minut

Dacă 2019 a fost încheiat cu o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, pentru acest an estimarea este 10 milioane de euro, spune Alexandru Lăpușan CEO&Co-Founder, Zitec, în cadrul Zilei dedicate Managementului, la Zilele Biz.

”Criza ne-a prins cu o echipă foarte bună și acum culegem roadele muncii din ultimii ani. În plus, am angajat în acest an, chiar în perioada de criză, 50 de colegi noi (…) În ceea ce privește liniile de business care au crescut cel mai mult în acest an, remarc zona de cloud și dezvoltare de produse software, cu o crește chiar peste așteptări”, precizează Alexandru Lăpușan.

În ceea ce privește sistemul work from home, ”chiar dacă aveam toate instrumentele necesare muncii de acasă, este foarte greu să elimini interacțiunea de la birou”, spune CEO-ul Zitec. ”Ca atare, am înmulțit comunicările și întâlnirile pe platformele video”, spune Lăpușan.

Zilele Biz au loc între 9 și 13 noiembrie. Puteți urmări transmisia live pe pagina de Facebook a revistei Biz. Detalii despre eveniment puteți afla aici. Înregistrarea întregului eveniment de astăzi este disponibilă aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: