Business Companii Stiri Tech

Alfa Software, afaceri în creștere cu 10%

17 nov. 2020 2 min

Alfa Software, afaceri în creștere cu 10%

Reading Time: 2 minute

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, anunță o cifră de afaceri de 2,2 milioane de euro, în creștere cu 10% față de anul anterior. În ultimele luni, echipa Alfa Software și-a mutat birourile în mediul online și a lucrat pentru implementarea a peste 30 de proiecte a căror valoare depășește 1 milion de euro.

Odată cu creșterea business-ului pe cele trei verticale principale, construcții, producție și reciclare, compania își consolidează poziția pe piața de ERP din România. În acest sens, cele mai importante obiective pe anul în curs și pentru anul viitor sunt implementarea de module noi, Management Documente, facilități noi pe tehnologia revoluționară HTML5 pentru optimizarea proceselor economice, integrare cu IOT, sistemul bancar și E-commerce.

„Începând din martie 2020, întreaga echipă Alfa Software își desfășoară activitatea de acasă în sistem remote. Abilitatea de a livra rezultate excepționale către partenerii noștri în aceste condiții a făcut ca toate liniile noastre de business să continue să crească în această perioadă,” spune Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software.

Investiții și extindere

Echipa din Cluj-Napoca care este dedicată proiectelor dezvoltate pentru clienții din toată țara, este formată din peste 30 de angajați, Alfa Software dorind ca până la finalul anului să atragă noi oameni în dezvoltarea de soluții integrate de business.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System),  care funcționează online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tabletă, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau productive.

În perioada următoare, compania se va concentra pe dezvoltarea verticalelor de business din portofoliu, dezvoltarea de produse, precum și pe investiții în direcția dezvoltării echipei de programare și implementare  din Cluj-Napoca

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: