Companii Stiri Tech

Alianță globală între UiPath și EY pentru accelerarea automatizării organizațiilor

18 sept. 2020 2 min

Alianță globală între UiPath și EY pentru accelerarea automatizării organizațiilor

Reading Time: 2 minute

EY anunță alianța încheiată între UiPath, unul dintre principalii furnizori de software pentru automatizarea proceselor (Robotic Process Automation), și Ernst & Young LLP (EY US), cu scopul de a susține creșterea gradului de adoptare a tehnologiei de automatizare în cadrul organizațiilor.

Alianța a fost încheiată, de asemenea, cu firmele membre ale EY din România și India, avându-se în vedere extinderea ulterioară a parteneriatului la nivel global. UiPath are un parteneriat cu EY România încă din 2016.

Această alianță este o realizare importantă deoarece ne permite să gândim și să dezvoltăm soluții avansate pentru clienții noștri, folosindu-ne eficient de resursele fiecărei părți. Am crezut în potențialul UiPath de a revoluționa piața cu tehnologia lor de automatizare și am investit în dezvoltarea competențelor în cadrul echipei noastre, încă din 2016. În prezent, avem o echipă extinsă, cu o experiență de 5 ani în implementări de proiecte de automatizare cu UiPath, la nivel global„, a declarat Aurelia Costache, liderul departamentului de Consultanță al EY România și lider al soluțiilor de automatizare inteligentă la nivel regional (CESA)

Potrivit unui studiu recent realizat de Gartner, 69% dintre activitățile de rutină realizate în prezent de manageri vor fi complet automatizate până în 2024. Creșterea spectaculoasă a adoptării RPA și a tehnologiilor din sfera inteligenței artificiale (machine learning chatbots, procesarea limbajului natural, analiza automată a imaginilor), ajută companiile să fie mult mai eficiente și să îmbrățișeze transformarea digitală.

Platforma de hiperautomatizare a UiPath și metodologia de implementare dezvoltată de EY, care cuprinde soluții standard pentru diverse industrii sau arii de business, pot ajuta companiile să deruleze cu succes o implementare la scară mare.

EY este unul dintre principalii furnizori ai unei game extinse de servicii de consultanță în automatizarea inteligentă (IA), oferind servicii de asistență în definirea strategiei și implementarea automatizării inteligente la nivel global.

Implementând platforma de automatizare a UiPath, echipele EY ajută companiile să creeze o forță de muncă digitală bazată pe integrarea diverselor tehnologii de automatizare, nu numai pentru a-și desfășura activitățile mai bine, mai rapid și cu costuri mai mici,  ci și pentru a face lucruri diferite, pentru a răspunde noilor cerințe de piață.

Alianța EY-UiPath integrează expertiza celor două companii într-o ofertă comună care cuprinde definirea strategiei de automatizare inteligentă, elaborarea de modele operaționale de automatizare, identificarea zonelor cu potențial de automatizare și implementarea soluțiilor dezvoltate, precum și asigurarea asistenței operaționale pentru automatizările implementate.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: