Publicitate MarComm Stiri

Alice Gavril preia funcția de Managing Partner al agenției Godmother de la Valentin Văcăruș

18 sept. 2023 2 min

Alice Gavril preia funcția de Managing Partner al agenției Godmother de la Valentin Văcăruș

Reading Time: 2 minute

Alice Gavril preia funcția de conducere a Godmother de la Valentin Văcăruș, care va rămâne implicat în demersurile de new business ale Godmother și se va concentra pe dezvoltarea companiilor din grup, precum și a proiectelor și instrumentelor proprii ale agenției, unele dintre acestea urmând a fi lansate oficial în perioada următoare.

„Am acceptat cu entuziasm să preiau rolul de Managing Partner, deoarece mă aflam într-un moment al carierei și al vieții mele când simțeam că pot aduce o schimbare. Intrasem într-o zonă de confort, excelând în activitățile de comunicare pe care le desfășuram și simțeam că pot sa fiu și căpitan, nu doar “produs”. În cei șase ani de experiență în cadrul Godmother, pot să afirm cu mândrie că am contribuit la consolidarea reputației ca agenție de brand experience, am trecut prin șocul dat de pandemie business-ului de BTL prin capacitatea de adaptare rapidă și inovație și sunt nerăbdătoare să continui să dezvolt pe baza acestei fundații și să ajut agenția să continue să crească, să inoveze și să obțină rezultate pentru clienții noștri.”

Alice Gavril, Managing Partner Godmother

Din această nouă poziție, Alice Gavril își propune să continue creșterea agenției și să consolideze poziționarea de #brandexperienceartisans prin proiecte autentice, memorabile și relevante, care să ridice constant standardele de excelență ale pieței de evenimente din România.

„De la începutul colaborării noastre, am găsit în Alice un partener excelent, cu o viziune strategică, putere de muncă și dedicare pe care puțini sunt capabili să le dezvolte. Împreună am crescut constant și susținut business-ul Godmother, lucru pe care știu că va continua să îl facă și de acum încolo, cu la fel de multă pasiune și profesionalism.”

Valentin Văcăruș, Partener Godmother

Profesionistă cu 19 ani de experiență în domeniul comunicării, Alice Gavril face parte din acționariatul agenției și a coordonat în ultimii șase ani activitatea departamentului de Client Service Godmother, fiind implicată activ pe tot parcursul acestui timp în strategia de business și de comunicare.

Noul rol al lui Alice Gavril în cadrul Godmother este unul complex care include, pe lângă managementul operațional al agenției, continuarea coordonării departamentului de Client Service, precum și a strategiei de business, comunicare & talent growth și implicarea în pitch-urile la care Godmother participă.

În prezent, echipa Godmother numără 35 de membri, majoritatea seniori, care gestionează proiectele în numele agenției și care acoperă o paletă amplă de competențe: Strategie, Creație, Client Service, Implementare, Producție dar și conținut audio-video.

În perioada următoare, Alice Gavril va continua să coordoneze departamentul de de Client Service Godmother și va rămâne implicată în proiectele derulate de agenție.

În 2022, Godmother a înregistrat o creștere de 120%, realizând o cifră de afaceri de 5,5 milioane de euro. Anul trecut, agenția a derulat aproape 600 de proiecte și a implementat peste 100 de evenimente pentru clienții din portofoliu.

Godmother este o agenție de publicitate cu 25 de ani de experiență, peste 1.000 de evenimente implementate și o echipă puternică formată din profesioniști seniori. Din aprilie 2022, Godmother s-a alăturat rețelei profesionale 27Names, care reunește cele mai bune agenții independente de evenimente din Europa.

Articole pe aceeași temă: