Marketing

Ana-Maria Bogdan preia conducerea R/GA Romania

13 mai 2014 2 min

Ana-Maria Bogdan preia conducerea R/GA Romania

Reading Time: 2 minute

Incepand cu luna aprilie 2014, R/GA, agentie full-service de digital, parte din The Interpublic Group si, la nivel global, una dintre cele mai premiate agentii de digital, a numit primul General Manager in Romania, in persoana Anei-Maria Bogdan, fost Managing Director la Grapefruit.

Ana-Maria Bogdan_3 

R/GA se afla pe piata din Romania din anul 2012. Filiala locala sustine proiectele internationale si se concentreaza pe oferirea de solutii si implementarea campaniilor unor clienti precum Nokia, L’Oreal sau Turkcell.

Principalele proiecte ale agentiei vizeaza domeniul filmului, al televiziunii si al publicitatii digitale. Pe plan mondial, R/GA reprezinta unul dintre inovatorii domeniului de digital, agentia fiind  de multe ori, prima care identifica si implementeaza cele mai noi tehnologii in programele si campaniile dezvoltate pentru clientii sai.

Responsabilitatile Anei-Maria Bogdan in conducerea biroului din Romania includ dezvoltarea, consolidarea si cresterea echipei locale. Ana-Maria Bogdan reprezinta filiala locala si ca membru in board-ul R/GA la nivel global.

 Ana-Maria Bogdan are o experienta de peste 15 ani in domeniu, timp in care a coordonat si implementat proiecte online in cele mai dinamice industrii – telecom, banking, media si e-commerce.

Cea mai mare parte din aceasta perioada si-a dedicat-o unor clienti precum Zapp, Altex, Media Galaxy, Kanal D sau ING Bank, in definirea strategiei pentru canalele lor digitale si in dezvoltarea de la zero a departamentelor proprii de e-business.

Ultima pozitie ocupata a fost cea de Managing Director la Grapefruit, agentie pe care a repozitionat-o ca singura agentie de digital product development din Romania.

Fondata in 1977, R/GA are peste 1.200 de angajati la nivel mondial si birouri in Statele Unite ale Americii, Europa, America de Sud sau Asia. R/GA este parte din The Interpublic Group (NYSE:IPG), una dintre cele mai mari organizatii de marketing si advertising din lume.    

Doar in 2013, agentia a obtinut peste 100 de premii la cele mai importante festivaluri de profil din lume, printre care Cannes Lions, Clio Awards, Art Director’s Club, New York Festivals, D&AD sau Cresta International Awards.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: