Marketing

Ioana Filip, in juriul Clio Awards

13 feb. 2014 < 1 min

Ioana Filip, in juriul Clio Awards

Reading Time: < 1 minut

Ioana Filip, Group Creative Director la McCann Bucuresti, face parte din juriul festivalului Clio Awards, la Categoria Direct & Engagement.

In premiera, organizatorii festivalului au decis ca juriul sa fie unul majoritar feminin, in ideea de a reflecta contributia femeilor in industria de publicitate din lume.

„A fost mult mai usor sa facem asta acum decat ar fi fost in anii trecuti si cred asta se datoreaza faptului ca acum toata lumea vorbeste despre femeile creative din advertising. Noi le-am gasit si le avem in juriu la Clio Awards!”, a declarat Nicole Purcell, CLIO Awards Executive Director.

“Accesul la festivalurile care pareau inabordabile devine un precedent frumos pentru Romania si o consecinta fireasca a proiectelor pe care am reusit sa le facem in ultimii ani. Anul acesta, pentru prima data in istoria festivalurilor, organizatorii de la Clio au plecat in headhunting dupa cele mai talentate femei din industria creativa, pentru a demonstra ca nu este o industrie a barbatilor. Ma simt onorata sa fac parte dintre ele si sa pot reprezenta industria creativa de la noi. Sunt nerabdatoare sa-i cunosc pe ceilalti jurati, iar asta o pun pe seama varstei, nu pe faptul ca asa sunt femeile. 🙂 Din cate stiu, sunt cel ma tanar membru al juriului”, declara Ioana Filip, Group Creative Director McCann Bucuresti.

Ioana Filip are 28 de ani si este in echipa McCann Bucuresti de 3 ani, timp in care a castigat premii la cele mai importante festivaluri europene (Effie Romania, Eurobest, Golden Drum) si globale (Cannes Lions) si a mai jurizat la un alt festival de publicitate important – New York Festivals 2013.

In 2013, in premiera pentru Romania, Catalin Dobre, Executive Creative Director McCann Bucuresti, facea parte din juriul Clio Awards.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: