Companii Stiri

Andrei Cohn se alatura Special Olympics Romania

22 mart. 2016 < 1 min

Andrei Cohn se alatura Special Olympics Romania

Reading Time: < 1 minut

Andrei Cohn, Managing Director al Cohn&Jansen JWT, s-a alaturat Fundatiei Special Olympics din Romania, in calitate de membru al Consiliului Director al Fundatiei.

Andrei Cohn este Creative Director, Managing Director si Managing Partner la agentia de publicitate Cohn and Jansen JWT, agentie de publicitate pe care a creat-o in 2002 sub numele Cohn & Jansen. Cu o experienta de peste 17 ani in gestionarea relatiei cu clienti multinationali si locali, activi in diverse domenii, de la FMCG la servicii financiare, media, retail si telecom, Andrei Cohn este recunoscut si pentru filmele pe care le-a regizat, printre care scurt-metrajele “Maica Domnului de la parter”, “Inainte si dupa 22/12/1989” di “Fotografii de familie”. Recent a lansat si primul sau lung metraj, „Acasa la tata”.

Echipa de la Cohn&Jansen JWT, coordonata de Andrei Cohn, a semnat, campania pro-bono “Doneaza un fan” din vara anului 2015, al carei scop a fost constientizarea publicului cu privire la participarea delegatiei de sportivi romani cu dizabilitati intelectuale la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Los Angeles, cel mai mare eveniment sportiv umanitar din lume de anul trecut. 

Fundatia Special Olympics din Romania a fost infiintata in noiembrie 2003, ca parte integranta a miscarii sportive internationale Special Olympics

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: