Management Stiri

Antrenament pentru vorbit in public

28 oct. 2014 2 min

Antrenament pentru vorbit in public

Reading Time: 2 minute

Luni, 27 octombrie, a inceput cea de-a cincea editie a programului educational Speaker Elite, creat de Andy Szekely, autor si trainer cu o experienta de peste 18 ani in public speaking.

Andy Szekely este specialist in Peak Performance, creator al programelor Persuasion Elite, Speaker Elite, Bootcamp University, Mind Shaping, Performer, Dealing with Skeptical People, Protect Yourself, Powerful Business Writing, Charisma Enhancement, autor al cartilor Decizii radicale, Comunica, Influenteaza, Convinge, Manifestul Educatiei, NLP – Calea succesului (prima carte de Programare Neuro Lingvistica din Romania) fondator al grupului de firme AS Training & Coaching si al Fundatiei Alpha Leadership.

Programul Speaker Elite se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete rapid tehnici simple pentru a face usor prezentari in public, chiar daca nu au mai vorbit niciodata in fata unui grup de oameni. Printre absolventii de pana acum ai programului Speaker Elite se afla antreprenori, CEO si manageri de companii multinationale, freelanceri, artisti, avocati, doctori, studenti si consultanti.

Programul este organizat in 14 centre diferite din 12 orase: Bucuresti, Timisoara, Arad, Suceava, Bacau, Cluj, Galati, Constanta, Craiova, Oradea, Iasi si Brasov.

Ce presupune Speaker Elite?

Timp de zece saptamani, participantii se intalnesc o seara pe saptamana, timp de aproximativ trei ore, intr-o atmosfera lejera si practica pentru exersarea de tehnici de vorbit in public. Primesc feedback de la facilitator si de la grupul de practica, exersand astfel vorbitul in public.

Programul ofera in aceste zece saptamani si timp de invatare prin studiu individual, prin tutoriale video, practica de grup, feedback din partea grupului si a facilitatorului. Programul consta in parcurgerea celor trei module de studiu:

Group Control – tehnici de conexiune cu audienta, tehnici de argumentare;

Speaker Control – tehnici de autocontrol emotional, limbajul verbal si nonverbal specific prezentatorilor profesionisti;

Brand Control – strategia de branding personal.

Pana in prezent, cursurile din cadrul Speaker Elite au fost absolvite de peste 450 de persoane.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: