Editorial

Antreprenoriat si viziune

12 mart. 2015 2 min

Antreprenoriat si viziune

Reading Time: 2 minute

Cel mai greu este sa crezi in tine cand nimeni altcineva n-o face. In special cand esti antreprenor, doar daca ai aceasta convingere reusesti sa-ti pui ideile in practica!

Desi pare usor, nu e la indemana sa-ti urmezi visul cand cei din jur iti evidentiaza, rand pe rand, tot ce nu e bine. Si ce nu ai! Iti fac adevarate liste cu ce ti-ar trebui pentru a reusi. In urma acestui „asalt”, putini decid sa-si urmeze visul. Iar realitatea arata ca si mai putini, doar 10% dintre ei, reusesc sa aiba succes.

Nu oricine poate fi antreprenor. Nu e usor sa traiesti tot timpul cu nelinistea in suflet. Indiferent ca este una a ideilor, a finantarii si implementarii sau a managementului echipei. Succesul este insa cu atat mai frumos cand stii ca, in ciuda a tot si toate, ai reusit. Cand vezi ca ideea ta a prins contur si a crescut, iar cei din jur iti apreciaza viziunea.

Sa crezi in tine cand ceilalti n-o fac este doar inceputul. Sa lupti cu ei pentru a le demonstra ca ai dreptate devine aproape un job in sine. Iar cand ajungi sa te lupti cu marii concurenti din piata si sa schimbi totul in jur este deja un semn ca reusesti sa schimbi lumea!

Intelegi atunci de ce multe dintre idei au picat, in timp ce altele au mers. Vezi cum gandesc oamenii si cum este mai bine sa abordezi situatiile care se ivesc in fiecare zi. Dar, mai ales, intelegi cat este de important sa faci lucrurile la vremea lor.

Imi place sa-i cunosc pe antreprenorii uimitori ai zilelor noastre. Sa le urmaresc parcursul si sa-i ascult cand spun ca noi, la fel ca oricare alta natie in lume, putem schimba lumea! Exemplul lor este graitor.

Va prezentam in aceasta editie evolutia curajoasa a lui Antonio Eram. Un om care, cu fiecare nou business si esec, a deprins un mod unic de a privi si face lucrurile, iar increderea in viziunea sa i-a schimbat viata!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: