Marketing

Anuarul Directorilor de Marketing se lanseaza la Best Marketing!

22 mai 2015 < 1 min

Anuarul Directorilor de Marketing se lanseaza la Best Marketing!

Reading Time: < 1 minut

Anuarul Directorilor de Marketing este un proiect unic in Romania, dezvoltat de Revista Biz. Aflat la cea de-a doua editie, anuarul care ii reuneste pe cei mai importanti directori de marketing din Romania va fi lansat in cadrul conferintei Best Marketing, din data de 26 Mai.

Cei interesati pot descoperi o colectie de profile ale specialistilor din domeniu, selectati pe baza clasamentului celor mai mari investitii in publicitate, precum si in baza dinamicii campaniilor de marketing derulate in ultimul an. Prima editie a Anuarului Directorilor de Marketing a demonstrat ca este un instrument de lucru extrem de util pentru profesionistii din industrie.

Anuarul celor mai importanti directori de marketing din Romania va fi lansat in cadrul conferintei Best Marketing. Evenimentul reuneste specialisti din marketing, publicitate si comunicare, top advertising spenders si manageri de top, intr-o discutie despre provocarile si oportunitatile actuale in comunicare.

Profesionistii care vor expune practicile viitorului in marketing sunt Adrian Nicolaescu, Marketing Director Mega Image, Laura Barbu, Brand and Marketing Communication Director Vodafone Romania, Sergiu Mircea, Director Marketing si Comunicare Banca Transilvania, Anca Nuta,Head of Identity & Communication UniCredit Tiriac Bank si multi altii despre care puteti gasi informatii pe site-ul evenimentului.

Detalii pentru inscrierea la eveniment puteti gasi aici.

 

Cei interesati sa cumpere Anuarul Marketing 150+  pot contacta redactia Biz la telefon: 0371.34.94.01 sau pe adresa de email simona.andrei@revistabiz.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: