Companii Lifestyle Stiri

Anvelope Air Free pentru biciclete

11 mai 2017 < 1 min

Anvelope Air Free pentru biciclete

Reading Time: < 1 minut

Bridgestone Corporation şi Bridgestone Cycle Co. Ltd anunţă dezvoltarea unei noi generaţii de anvelope pentru biciclete, punând în aplicare conceptul „Air Free”. Această tehnologie permite fabricarea unor anvelope pentru care nu este necesară umflarea cu aer.

Companiile anunță că vor avansa studii de fezabilitate, astfel încât noul produs să fie disponibil pe piaţă până în anul 2019.

Conceptul „Air Free” este o tehnologie care elimină nevoia de a umfla anvelopele necesară susţinerii greutăţii, folosind o structură unică realizată din spiţe care se află în partea interioară a roţii. În plus, materialele utilizate pentru spiţe şi cauciuc ajută la utilizarea mai eficientă a resurselor, arată companiile, într-un comunicat de presă.

Bridgestone Corporation şi Bridgestone Cycle au adaptat conceptul „Air Free” pentru a dezvolta anvelope pentru biciclete, astfel încât acestea să nu fie perforate. Flexibilitatea ridicată a designului, garantată de materialele folosite, a facut posibile chiar propuneri de noi modele de biciclete, care nu au mai fost întâlnite până acum.

Grupul Bridgestone urmăreşte să ofere noi moduri de a face ciclism, folosind conceptul Air Free şi, în acelaşi timp, să adapteze această tehnologie pentru mai multe tipuri de anvelope. Grupul Bridgestone îşi propune să lucreze în mod constant pentru dezvoltarea durabilă a unor tipuri de transport universale şi prietenoase cu mediul, care să îmbunătăţească vieţile oamenilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: