Companii

Endava și ISDC fuzionează

9 sept. 2016 2 min

Endava și ISDC fuzionează

Reading Time: 2 minute

Endava și ISDC au anunțat că fuzionează pentru a-și consolida prezența pe piața de servicii IT la nivel internațional.

Ca urmare a fuziunii dintre ISDC, o companie de servicii IT cu aproximativ 300 de angajați, și Endava va rezulta o organizație cu un număr total de aproximativ 3.300 de angajați aflați în birouri de vânzări din Marea Britanie, Olanda, Germania, Statele Unite, respectiv în centre de dezvoltare software și suport din România, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Moldova și Columbia.

Cele două companii își unesc forțele pentru a crește și mai mult capacitatea Endava de a  răspunde cererii care vine din partea unui portofoliu tot mai mare de clienți la nivel global, ce include unele dintre cele mai importante nume din domeniul serviciilor financiar-bancare, asigurări, telecomunicatii, media, tehnologie, sau comerț și transporturi. Această fuziune vine in continuarea unor alte fuziuni și achiziții realizate de Endava în ultimii 3 ani în Europa și America de Nord.

“Dorim să ne unim forțele cu Endava și să continuăm tradiția de a dezvolta software de înaltă calitate în baza competențelor noastre tehnice avansate și a relațiilor strânse pe care le avem cu clienții. Avem același ADN și model de business, suntem aliniați în ce privește abordarea proceselor de dezvoltare software, respectiv avem un mod de lucru agil și valori similare”, a declarat Eddy Vermeire, CEO ISDC.

“Reunirea celor două organizații ne permite să creștem valoarea oferită clienților noștri, prin consolidarea expertizei pe care o avem în domeniul financiar-bancar și al tehnologiilor avansate. Obiectivele noastre sunt să facilităm și mai mult clienților noștri accesul la talentul IT și de asemenea să oferim oamenilor noștri oportunități excelente de carieră, continuând astfel să fim recunoscuți ca unul dintre cei mai buni angajatori în locațiile unde avem operațiuni”, a declarat John Cotterell, Chief Executive Endava.

Echipa ISDC va contribui la consolidarea semnificativă a prezenței Endava pe piața locală și în regiune, având în vedere că în urma acestei fuziuni numărul de angajați va trece de 1.000 de persoane în centrul său din Cluj, respectiv de 1.900 de persoane în România, unde compania mai are centre de dezvoltare software în București și Iași. De asemenea, Sofia, Bulgaria, va deveni o nouă locație unde Endava se va extinde.

ISDC are 25 de ani de experiență în livrarea de proiecte IT end-to-end (modernizare, integrare, migrare) cu echipe din România și Bulgaria. Endava are peste 3.000 de angajați în locații din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare din România, Moldova, Macedonia, Serbia și Columbia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: