Lifestyle Stiri

Aplicație de cinci stele

18 mart. 2019 3 min

Aplicație de cinci stele

Reading Time: 3 minute

Sheraton Bucharest Hotel a implementat sistemul Mobile Key, o cheie virtuală cu care oaspeții pot deschide ușa camerei cu ajutorul telefonului mobil.

Premieră în industria hotelieră din România: Sheraton Bucharest Hotel a implementat sistemul Mobile Key, o cheie virtuală cu care clienții hotelului pot deschide ușa camerei cu ajutorul telefonului mobil. Sheraton Bucharest Hotel, parte din lanțil Marriott International a lansat în premieră pe piața din România sistemul de ultimă generație Mobile Key, disponibil clienților prin aplicația Marriott Bonvoy App, create exclusive pentru membrii Marriott Bonvoy, programul de travel cu beneficii unice al lanțului international.

Aplicația permite oaspeților să își facă check-in-ul înainte de sosirea în hotel, să fie anunțați în momentul în care camera este gata, să își aleagă serviciile și facilitățile de care doresc să beneficieze, să comunice cu hotelul prin intermediul aplicației de mobile chat și să acceseze Mobile Key.

Mobile Key este o cheie virtuală ce ajută oaspetele să deschidă ușa camerei cu ajutorul telefonului. Acesta intră în aplicație, își rezervă camera, iar în momentul în care primește numărul camerei, primește și cardul virtual pe telefon, pe care îl va folosi la deschiderea ușii, fără a mai fi necesar check-in-ul la recepția hotelului, oaspetele putând merge direct în cameră.

“Implementarea sistemului Mobile Key a fost o frumoasă provocare pentru noi, iar procesul s-a încheiat cu success, în termenul estimat inițial, încă de anul trecut. Este o premieră pe piața hotelieră din România și sunt mândru de echipa mea pentru că a reușit acest pionierat. Marriott Internațional intenționează ca până în 2021 toate hotelurile parte din grup să dispună de acest sistem, iar Sheraton Bucharest este primul din România care l-a implementat. Adaptarea la progresul tehnologic este unul dintre obiectivele principale ale grupului nostru, pentru a oferi oaspeților noștri servicii la cele mai înalte standarde. Mobile Key este un sistem inovator, ce aduce un plus de confort, făcând procesul de check-in/check-out mult mai simplu și rapid. Satisfacția oaspeților va fi mereu motivația noastră principală, iar eforturile echipei vor fi orientate în continuare pe îmbunătățirea experienței acestora, depășindu-le așteptările”, a declarant Daniel Ben-Yehuda, General Manager Sheraton Bucharest Hotel.

Prin intermediul aplicației, oaspeților li se atribuie o cameră disponibilă sau pot opta pentru o anumită cameră, în funcție de preferințe și disponibilitate. Pentru o interacțiune mai ușoară între clientul hotelului și recepție, aplicația Marriott Bonvoy App oferă și opțiunea de check-out, urmată de primirea facturii pe adresa de e-mail.

Pentru implementarea acestei facilități, Sheraton Bucharest Hotel a instalat închizătorile RFID Signature, ce permit folosirea acestei chei virtuale. Pentru o experiență completă, oaspeții pot folosi Mobile Key și pentru accesul în alte zone din hotel, precum lifturi, sala de fitness, piscină, Sheraton Club.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: