Companii Stiri

Arctic deschide primul centru național de distribuție în Chitila

25 sept. 2019 2 min

Arctic deschide primul centru național de distribuție în Chitila

Reading Time: 2 minute

Arctic a deschis primul său centru național de distribuție, situat în parcul industrial Eli Park 1, din Chitila, pentru a optimiza livrările către clienți ale produselor de la cele două fabrici ale companiei din România.

Depozitul „Hakan Türkkan” are 20.000 mp și este amplasat la doar 60 de km de fabricile Arctic din Găești (frigidere) și Ulmi (mași de spălat), cu acces direct la Drumul Național 7, în imediata apropiere a autostrăzilor A1 (Nord-Vest), A2 (Est) și A3 (Nord).

Centrul are 22 de puncte de încărcare, funcționează 24/7, în 3 schimburi și este operat de un sistem WMS care controlează detaliat produsele din momentul în care acestea intră, până în momentul în care pleacă spre clienți.

“Spațiul din Eli Park I răspundea nevoilor noastre concrete: de a dezvolta un centru național de distribuție cu acces la principalele artere naționale, dar și la fabricile noastre și la platformele logistice ale clienților noștri”, a declarat Hakan Salca, Director Operațional, Arctic.

Arctic a investit peste 170 de milioane de euro în tehnologii noi, sisteme de management a producției și pentru creșterea capacității de producție a fabricii de frigidere de la Geăști, care a devenit cea mai mare fabrică de acest gen din Europa continentală.

Recent, compania a investit și într-o fabrică de mașini de spălat rufe, care funcționează după principiile Industry 4.0. Fabrica din Ulmi, Dâmbovița, va ajunge la o capacitate de producție de 2.2 milioane unități pe an.

 

One Comment
  1. Arctic a produs mașina de spălat rufe cu numărul UN MILION la fabrica de la Ulmi, prima unitate de producție Industry 4.0 din România - Revista Biz
    […] Compania Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România și unul dintre principalii contribuabili la economia locală, marchează producția a 1.000.000 de mașini de spălat rufe la fabrica de la Ulmi, județul Dâmbovița, prima fabrică din România care funcționează după principiile Industry 4.0 și una dintre cele mai moderne facilități de producție din Europa. […]

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: