Lifestyle Stiri

Arta cotemporană, tratată cu ospitalitate

2 nov. 2016 < 1 min

Arta cotemporană, tratată cu ospitalitate

Reading Time: < 1 minut

Zona de lobby a hotelului Pullman din București, precum și barul l’Arpege, vor găzdui până pe 20 decembrie lucrările artistei fotograf, Crina Prida, și ale pictorului Sorin Dumitrescu Mihăești.  Expoziția este organizată în parteneriat cu Casa de licitații Goldart și face parte din proiectul internațional „Artist Playground” by Pullman. Lanțul de hoteluri a decis să colaboreze cu artiști și designeri din întreaga lume, pentru a da viață viziunii brandului.

„Pe măsură ce comunicarea de brand devine tot mai rafinată, aceasta se apropie de o formă de artă, urmărind să provoace emoție consumatorului global, în cazul de fată, turistul contemporan. Ne aduce o mare satisfacție să vedem companii precum Pullman care colaborează cu artiști locali și galerii, în încercarea de a transmite valorile autohtone la scară globală”, declară Cristian Anghel, Director Executiv, Goldart.

Expoziția prezintă un joc al luminii și întunericului, al culorilor și umbrelor, al inocenței și senzualitătii. Operele de artă poartă privitorul într-o aventură a curiozitătii, misterului și descoperirii, prin universul creativ al celor doi artiști contemporani români: Crina Prida și Sorin Dumitrescu Mihăești.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: