Companii Finanțe Stiri

Arval, creștere de peste 8% a flotei

4 apr. 2017 2 min

Arval, creștere de peste 8% a flotei

Reading Time: 2 minute

La nivel global, creșterea organică a flotei Arval a fost de 8,4% în anul 2016, depășind semnificativ ținta de creștere medie inițială de 6%.

Creșterea a fost susținută atât de piețele istorice Arval din Franța, Marea Britanie, Spania și Italia, cu un procentaj ascendent total al flotei de 7% cât și de o creștere de două cifre în mai multe țări precum Austria (15%), Brazilia (14%), Ungaria (10%), Luxemburg (13%), Polonia (15%) și Republica Cehă (19%), arată compania, într-un comunicat de presă.

Arval a lansat anul trecut programul european de intregrare GE Fleet Services, ce a fost achiziționat de companie la finalul anului 2015. Incluzând mai mult de 160,000 autovehicule în 12 țări, acest program continuă, arata compania. Arval este prezent în 28 de țări, ca urmare a achiziționării Relsa în Brazilia și alianței cu același grup în Peru și Chile. Cu aproximativ 30,000 de autovehicule în administrare în aceste trei țări, Arval își consolidează poziția și în America Latină. The Element-Arval Global Alliance – piatra de temelie a afacerilor internaționale ale companiei – se extinde prin întâmpinarea unui nou membru, RDA Renting, ce operează în Argentina și Uruguay. The Alliance cuprinde astăzi 50 de țări și oferă flotelor internaționale un nivel de înaltă calitate. “Toate acestea au condus compania către un eveniment important: 1 milion de autovehicule în leasing operațional Arval în luna noiembrie a anului trecut. Această performanță fără precedent consolidează leadershipul Arval pe piața de leasing multibrand europeană și poziția sa cheie în industrie la nivel mondial”, arată reprezentanții companiei.

„2016 a fost un an extraordinar pentru Arval”, declară Philippe Bismut, CEO Arval.

„Atingerea cifrei de 1 milion de autovehicule în flota Arval a marcat un moment memorabil în istoria companiei noastre. Ea simbolizează succesul strategiei și angajamentul constant al echipei noastre“, declară Philippe Bismut, CEO Arval.

Arval și-a consolidat poziția pe piața din România înregistrând o creștere de 9% a flotei în leasing operational full-service și o impresionantă creștere de 23% a numărului de clienti. Performanțele realizate de Arval România în 2016 sunt rezultatul direct al investițiilor în dezvoltarea calității oferite clienților companiei și implicit utilizatorilor care conduc mașinile Arval.

Creștere de de 23% a numărului de clienți în România

“2016 s-a aliniat tendinței exacte a ultimilor ani ai Arval România, aducând creșteri sistematice ale flotei, ale numărului angajaților și noilor clienti, precum și o creștere a performanței și consistenței afacerii noastre. Preocupările noastre constante față de nivelul de expertiză a consultanților noștri și excelența în livrarea serviciilor au constituit bazele acestei creșteri.  Feedback-ul ce vine de la clienții noștri, transpus într-un NPS (Net Promoter Score), îmbunătățit constant de-a lungul anului, reprezintă confirmarea angajamentului companiei față de clienți și adeziunea la valorile Arval, excelent rezumate în sloganul nostru: “We care about cars, we care about you”, declară Dan Boiangiu, General Manager Arval România.

Deţinută în totalitate de către BNP Paribas, compania Arval este specializată în leasing operaţional cu servicii incluse. Arval oferă clienţilor săi – profesionişti, companii mici şi mijlocii cât şi corporaţii internaţionale – soluţii customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor şi externalizează riscurile asociate managementului parcurilor auto.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: