Business Stiri

Ce aduce parteneriatul TBI Bank – NETOPIA Payments comercianților mici și mijlocii

ian. 15, 2021 < 1 min

Ce aduce parteneriatul TBI Bank – NETOPIA Payments comercianților mici și mijlocii

Reading Time: < 1 minut

În condițiile în care vânzările online se numără printre sectoarele din economie care au avut de câștigat în contextul pandemiei de Covid-19, TBI Bank și Netopia Payments, cel mai utilizat procesator de plăți online din România, au încheiat un parteneriat menit să ajute comercianții să-și accelereze businessul. Cu soluțiile digitale de top pentru finanțarea IMM-urilor de la TBI Bank, comercianții mici și mijlocii își pot finanța, simplu și rapid, planurile de dezvoltare.

Creditul online de afaceri oferit de TBI Bank este accesibil direct pe platforma Netopia Payments. Procesul online de aplicare pentru un împrumut durează aproximativ 5 minute, iar documentația necesară este redusă și la îndemâna oricărui antreprenor. Drept urmare, comercianții primesc răspuns în doar 24 de ore și pot accesa finanțarea într-un timp record.

”Împreună cu partenerii de la TBI Bank am implementat o soluție de finanțare simplă, rapidă, care răspunde provocărilor pe care le întâmpină comercianții mici și mijlocii, cu resurse limitate, ce au nevoie de finanțare imediată pentru a-și putea susține activitățile și să beneficieze de cele mai bune oportunități de dezvoltare pentru afacerile lor”, a declarat Antonio Eram (foto), CEO NETOPIA Payments.

Prin acest parteneriat, TBI Bank și  NETOPIA Payments oferă finanțare de până la 20.000 euro, echivalent în lei. Odată semnat contractul de finanțare, comercianții au acces la fonduri într-un timp foarte scurt și pot folosi banii pentru orice nevoi de business.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: