Stiri Video

Zilele Biz 2020, Ziua inovației

10 nov. 2020 2 min

Zilele Biz 2020, Ziua inovației

Reading Time: 2 minute

În 2020, viețile ne-au fost date peste cap. Acum, mai mult ca oricând, societatea se uită la comunitatea profesioniștilor în cercetare și inovație pentru a răspunde provocărilor emergente. Pe măsură ce privim spre viitor, rolul pe care îl joacă inovația și ideile transformatoare își revendică locul în dezvoltarea societăților și devine catalizator al schimbărilor sociale, economice și de mediu.

În cadrul zilei de Inovație, vom examina cum poate fi susținut impactului cercetării vom încerca să aflăm de la experți în domeniu cum pot fi aliniate mediul academic, mediul de business, autoritățile și toți ceilalți actori relevanți pentru a determina creșterea pe toate fațetele societății. Ne propunem să redescoperim forța unică a inovației și să evidențiem poziția pe care o joacă în crearea unor ecosisteme durabile, mereu pregătite pentru creștere.

Trecerea la „remote workplace, remote life, remote everything” a venit pe neașteptate, odată cu multă confuzie, întrebări și frustrări. Unii lideri au simțit că pierd controlul, alții au schimbat cu ușurință și deschidere modul de lucru, însă celor mai mulți li s-a părut un experiment interesant să aibă toți angajații acasă. La rândul lor, angajații s-au confruntat cu provocarea de fi productivi în acest context atipic.

Vom face un overview al acestei perioade, în timp ce ne propunem să aflăm în ce fel a contribuit inovația la adaptarea cât mai rapidă la acest nou stil de viață. Crearea unei rutine, folosirea eficientă a tehnologiei, securitatea IT și multe alte provocări. În cadrul zilei dedicate Inovației, vom afla cum putem trece peste această perioadă într-un mod smart și inovator, împreună.

Acestea vor fi discutate în cadrul  sesiunii E-KEYNOTE LA VIE “REMOTE” alăuri de speakerii:

Andrei Pitiș, Cofondator Innovation Labs, CEO Simple Capital

Bogdan Pismicenco, Territory Sales Manager Romania, Bulgaria & Moldova Kaspersky

Alexandru MihalacheHead of Digital Channels, UniCredit Bank

Alex Băloi, Director SoHo, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania

Alexandru Costache – Head of Mobile Product Management, Samsung Electronics România și Bulgaria  – ”Ghid de leadership în inovație. Care sunt tehnologiile care ne vor redefini viitorul

 

Inovațiile tehnologice, digitalizarea şi automatizarea au devenit o realitate, fapt ce a determinat adaptarea la noua normalitate. Investițiile în inovație şi soluții digitale au condus la experiențe interesante pentru angajați, clienți, parteneri sau furnizori atât în offline, cât și online. Într-o perioadă în care companiile au trebuit să se reinventeze spontan, curajul de a testa, experimenta și exploata inovația au fost elementele salvatoare.

Nu putem ști care e scenariul următor, dar, cu siguranță, viitorul ne rezervă un univers mult mai digitalizat, iar business as usual va fi doar un concept învechit.

Speakerii acestei sesiuni ne vor întâlni la discuții interesante pe pagina de Facebook Biz, pe canalul de Youtube sau pe zielelbiz.ro

Alături de noi vor fi: 

Liviu Drăgan, Chairman DRUID

Sergiu Neguț, Co-founder & EVP FintechOS

Mădălina Ilie, CEO & Founder Manna Foods Solutions

Sorina Iuga, CEO aRchiHype

Vlad Măcelaru, Co-fondator ClarK

Partenerii evenimentului

Zilele Biz 2020 are ca parteneri Banca Transilvania, Adrem, UniCredit Bank, Vodafone România, Kaspersky, Samsung România, Penny Market, Veolia, Telekom România, Skoda, Albalact, Secom, Campofrio, KFC România, și Lidl România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: