Management Stiri

Atos are un nou Country Manager

25 iun. 2014 < 1 min

Atos are un nou Country Manager

Reading Time: < 1 minut

 Catalina Dodu preia conducerea operatiunilor din Romania ale companiei Atos. Compania franceza, unul dintre cei mai puternici integratori IT din lume, cu afaceri de peste 8,6 miliarde de euro in 2013 si prezenta in Romania din anul 2011, a numit-o recent pe Catalina Dodu in functia de Country Manager. In Romania, business-ul Atos s-a ridicat la peste 24 de milioane de euro si numara in prezent mai bine de 900 de angajati, in trei centre, la Bucuresti, Brasov si Timisoara.

In calitate de Country Manager, Catalina Dodu va prelua implementarea strategiei companiei pe plan local, care presupune incheierea de parteneriate strategice cu companii importante din domeniul IT si extinderea portofoliului de clienti. „Preluarea operatiunilor Atos IT Solutions and Services din Romania reprezinta rezultatul unei cariere de peste sapte ani in cadrul companiei, iar aceasta numire ma onoreaza. Pe viitor, date fiind competentele interne foarte ridicate, imi propun dezvoltarea unui portofoliu solid de solutii si servicii de business pe plan local, care sa raspunda cerintelor de mobilitate, virtualizare, securitate si externalizare, acestea fiind directii de business cheie pentru noi”, spune Catalina Dodu.

Cu o experienta de peste zece ani in dezvoltarea proiectelor complexe IT, anterior numirii in functia de Country Manager, Catalina Dodu a condus divizia System Integration din cadrul Atos International, iar, inainte, aceasta a fost Director for Product Management in cadrul dezvoltatorului de solutii de securitate Bitdefender. Catalina Dodu detine o diploma in Economie de la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, precum si o diploma de master in domeniul Managementului de Proiecte IT. In iulie 2007 a absolvit si Programul MBA Romano-Canadian. 

 

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: