Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Lifestyle

ATRA Doftana se redeschide și mizează pe creșterea turismului local

29 mai 2020 < 1 min

ATRA Doftana se redeschide și mizează pe creșterea turismului local

Reading Time: < 1 minut

Pensiunea ATRA din Valea Doftanei s-a redeschis astăzi și mizează pe o creștere a turismului local pentru a recupera pierderile din perioada pandemiei COVID-19.

“Va fi un nou început pentru industria ospitalității. În ceea ce privește Atra & Uno, apreciem că vom experimenta legea compensării: ne așteptăm ca zona de corporate, care până acum reprezenta cam 40% din business-ul nostru, să înregistreze un declin  și să fie compensată de turismul privat care probabil vă înregistra un avânt având în vedere un potențial de interes mai mare pentru opțiunile locale”, a declarat Emil Munteanu, co-fondator și Managing Partner la ATRA Doftana și Uno.

Vila UNO se află la doar câteva minute de mers pe jos de ATRA Doftana, chiar pe malul lacului Paltinu și este deținută de proprietarii ATRA: Emil Munteanu, Eduard Dimitriev, Ştefan Mustaţă şi Răzvan Florea.

Emil Munteanu estimează o scădere a turiștilor corporate, segmentul pe care ATRA avea cel mai mare grad de ocupare înaintea pandemiei COVID-19, dar spune că scăderea numărului de vizitatori corporate va fi compensată de creșterea turismului local.

“Ne așteptăm la o răsturnare a proporțiilor și în sensul creșterii ca importanță a turiștilor din zona privată către 75%; desigur că nu putem sta în așteptare și resemnare astfel că, atenți fiind la recomandările autorităților,  lucrăm la noi modalități de activare a zonei corporate cu un nou concept work@Atra care să permită angajatorilor, o alternativă nonconformistă  de spațiu de birou distanțat și aerisit  pentru o anumită perioadă”, spune proprietarul ATRA Doftana.

Pensiunea de lux ATRA Doftana are 9 camere și o gradină care se întinde până pe malul lacului Paltinu.

Reprezentanții ATRA au precizat că pensiunea a luat măsurile necesare de protecție împotriva răspândirii Covid19.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: