Tech Marketing

Au început înscrierile la Social Media Summit București 2019

5 feb. 2019 2 min

Au început înscrierile la Social Media Summit București 2019

Reading Time: 2 minute

Cei mai valoroși creatori de conținut, cei mai puternici jucători din online și cea mai intensă dezbatere despre influenceri te așteaptă la Social Media Summit București, pe 27 februarie, la noua sală Dalles.

SMS Bucuresti 2019 e1549367202279

În premieră, în acest an va avea loc și Gala Biz Social Media Awards 2019, unde vor fi premiate cele mai bune campanii din social media, cei mai creativi creatori de conținut și cei mai performanți jucători din industrie. Tot în cadrul galei va avea loc și lansarea celei de-a treia ediții a suplimentului Digital Report, care cuprinde informații despre agențiile de digital din România, despre tendințe și evoluții ale pieței de digital și liste cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă, top cei mai urmăriți vloggeri și cele mai apreciate conturi de Instagram.

Generația Z schimbă regulile în social media, iar profesioniști din domeniu vor prezenta în cadrul evenimentului noile formate de social ads și noile rețele sociale care impun un noi peisaj de marketing, în timp ce influenceri și creatori de conținut ca Irina Rimes sau echipa LooLoo Kids (cel mai urmărit canal YouTube din Europa Centrală și de Est) vor arăta cum pot aduce valoare brandurilor în social media.

Agenda cuprinde și o sesiune dedicată despre conținutul video de brand, un subiect fierbinte pe agenda tuturor companiilor. Vizualizările de conținut video de brand au crescut cu 99% pe YouTube și cu 258% pe Facebook în doar un an, iar live-urile pe Facebook primesc de zece ori mai multe comentarii decât un clip obișnuit. Dacă încă nu ați inclus diverse forme de conținut video în strategia voastră de social marketing, acum, mai mult ca niciodată, este momentul să începeți. Tot pe zona de strategie video, Teodora Pătrăuceanu, Agency Account Manager la Google, va susține un workshop dedicat de YouTube pentru business.

Un moment de neratat pentru participanții la eveniment va fi dezbaterea influencerilor – online stars vs offline stars – o sesiune în care două echipe vor dezbate, după regulile competițiilor de formal debate. Dezbaterea va fi moderată de Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management.

Social Media Summit, evenimentul care dă tonul în social media din România va avea loc la noua sală Dalles care va deveni pe 27 februarie locul offline unde se adună cei care scriu istorie în online.

Vă puteți înscrie accesând acest link.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: