Stiri Tech

Au început înscrierile la How to Web Startup Spotlight

29 aug. 2016 < 1 min

Au început înscrierile la How to Web Startup Spotlight

Reading Time: < 1 minut

Startup-urile în tehnologie sunt invitate să aplice la How to Web Startup Spotlight 2016, programul de dezvoltare a afacerilor în tehnologie. Începând cu anul acesta, aplicațiile sunt deschise pentru startup-urile din întreaga Europă, iar cele 50 de echipe care vor fi acceptate în program își vor prezenta produsele pe scena principală a conferinței. Pe lângă expunerea în fața profesioniștilor din industria de tehnologie, întâlniri unu la unu cu potențiali parteneri, sesiuni de pregătire a pitch-ului și sfaturi practice despre finanțarea afacerilor, startup-urile vor concura și pentru premiile în bani oferite de partenerii programului. Înscrierile pentru Startup Spotlight sunt deschise pe site-ul conferinței până pe 25 Septembrie. Toate startup-urile selectate vor participa la întâlniri cu mentori dedicați și profesioniști cu experiență în domeniile lor de activitate, cu un suport special pentru startup-urile din domeniul Fintech, Securitate Cibernetică și Gaming & Entertainment.

How to Web Startup Spotlight ajunge anul acesta la a cincea ediție, va începe pe 31 octombrie la TechHub Bucharest și va continua pe 1 și 2 noiembrie la Teatrul Național din București, în cadrul conferinței How to Web.

Aplicațiile pentru startup-urile care inovează în domeniul eHealth, în industria hardware, platforme B2B, Big Data si Analytics, Fintech (servicii financiare, metode de plată, asigurări, infrastructură, finanțe), Securitate Cibernetică (aplicații de securitate, soluții de securitate pentru companii, soluții de apărare împotriva atacurilor cibernetice) sau Gaming & Entertainment (jocuri, realitate augmentată – AR, realitate virtuală – VR, aplicații sociale, tehnologii creative), Agrotech sau Educație sunt deschise până pe 25 Septembrie.

Participarea la How to Web Startup Spotlight este gratuită, iar detalii despre criteriile de selecție sunt disponibile online.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: