Companii

Campania Romania, tare de tot! – semnata de Intact

13 iun. 2014 < 1 min

Campania Romania, tare de tot! – semnata de Intact

Reading Time: < 1 minut

Intact media Group lanseaza o noua campanie sub numele „Romania, tare de tot”, prin care isi propune sa promoveze si sa sustina aspecte captivante ale Romaniei. Campania va pune in prim plan, cu participarea publicului, optimismul si energia tinerei generatii, astfel incat oricine sa se poata bucura, sa poata vedea, sa poata simti si sa fie uimit de Romania.

Grupul media lanseaza astfel un apel catre toti romanii care au de semnalat initiative sociale, manifestari de arta, sportive, concerte, evenimente deosebite, premii, reusite, orice eveniment de care sunt entuziasmati si reprezinta recunoasteri ale valorilor nationale.

IMG va analiza propunerile privind cauzele care merita sustinute venite atat pe blogul grupului, cat si pe pagina de Facebook. Pana la finele anului, mediile Intact Media Group vor populariza evenimentele deosebite realizate de catre tineri artisti si antreprenori, la recomandarea internautilor.

Mesajul „Romania, tare de tot!” are in centru perspectiva, optimismul si energia, continuand promovarea valorilor initiate de precedenta campanie Intact Media Group, „Romani, buni europeni”, indreptand-o insa mai mult catre tineri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: