Lifestyle Stiri

O seara de colectie

26 iul. 2016 < 1 min

O seara de colectie

Reading Time: < 1 minut

Pasionatii de arta sunt asteptati, in seara de 28 iulie, la galeria de arta contemporana Galateca, cu reduceri si multe alte surprize.

O seara de colectie si preturi de atelier: aceasta este promisiunea pe care o fac cei de la galeria de arta contemporana si design Galateca iubitorilor de frumos care le vor trece pragul in seara de 28 iulie, cu ocazia evenimentului “Collector’s Day”. O serie de lucrari si obiecte de design de la ilustratie la pictura si sculptura, de la bijuterie la tinute couture vor putea fi achizitionate la preturi speciale, cu ocazia evenimentului de la Galateca. Mai mult, tot aici va avea loc lansarea unui card de membru, cu ajutorul caruia veti putea beneficia de alte viitoare reduceri propuse de galeria de arta.

Galeria si-a propus sa inagureze o serie de astfel de evenimente dedicate colectionarilor si celor care doresc sa dezvolte o colectie de arta sau design. Iubitorii de frumos care vor ajunge la evenimentul “Collector’s Day” vor avea ocazia sa se intalneasca cu Maria Cioata, Ana Zoe Pop, Andra Clitan artistii vizuali implicati in proiectele “Maiastra. Sanzienele Virtuale” si “Columna. Brigada Columna”, un proiect al artistului Aurel Tar inspirat din filmul istoric “Columna” regizat de Mircea Dragan.      

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: