Marketing Stiri

#PepsiChallenge filmeaza Romania din spatiu

25 iun. 2015 < 1 min

#PepsiChallenge filmeaza Romania din spatiu

Reading Time: < 1 minut

Pepsi Romania invita romanii sa ia parte la proiectul global de scurt-metraj #PepsiChallenge, care va include imagini filmate cu sistemul Urthecast – primul sistem video full-color Ultra High-Definition din lume, situat la bordul Statiei Spatiale Internationale – avand mii de consumatori din toata lumea in distributie.

Scurt – metrajul interstelar va fi lansat in aceasta toamna si va cuprinde imagini filmate in locuri si din perspective diferite, atat pe pamant cat si in spatiu.

Proiectul face parte din campania globala Pepsi Challenge, prin care fanii Pepsi din intreaga lume sunt incurajati sa sfideze conventiile, sa traiasca intens si sa transforme fiecare moment – mic sau mare – intr-unul epic.

Ca parte a acestui proiect, toti cei aflati la festivalul Electric Castle din Bontida, judetul Cluj, sunt invitati sa urmareasca si sa se alature proiectului #PepsiChallenge, participand la filmarea live de pe 27 iunie, ora 13.20, cand satelitul echipat cu sistemul Urthecast va trece deasupra Romaniei.

#Ia si Palaria – costumele traditionale romanesti vor fi vizibile din spatiu 

Mesajul Romaniei filmat din spatiu, ce va fi parte integranta din povestea filmului, va avea in prim plan doua personaje reproduse la scara uriasa, imbracate in costume traditionale romanesti si conectate prin simbolul international al pacii.

Pentru a marca Ziua Universala a iei, pe 24 iunie, Pepsi a invitat romanii din toata tara sa se fotografieze purtand haine traditionale romanesti, respectiv o ie sau o palarie, si sa posteze fotografiile pe Facebook sau Instagram cu hashtag-urile #iasipalaria si #pepsichallenge.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: