BizRemote by certSIGN Digital MarComm Marketing Publicitate Stiri

Back to Business Virtual Summit ține trei zile. Află când are loc și cum poți participa

21 iun. 2020 2 min

Back to Business Virtual Summit ține trei zile. Află când are loc și cum poți participa

Reading Time: 2 minute

Evensys organizează Back to Business Virtual Summit, un eveniment ce aduce în același loc virtual comunitățile de marketing, comunicare, social media și publicitate din România. Evenimentul se transmite live pe internet în perioada 29 iunie – 1 iulie și include două zile de conferințe transmise de la JW Marriott și o zi de webinars organizate independent, din locatii diferite.

ZIUA 1 | Advertising, Marketing & Interactive Day | 29 iunie

Prima zi va aduce împreună specialiști recunoscuți în marketing, pentru a demonstra rolul esential pe care publicitatea, brand management-ul și digitalul îl au în recâștigarea încrederii consumatorilor și în relansarea afacerilor. Această zi se adresează brandurilor active pe piețe cu concurență mare, companiilor care și-au întrerupt activitatea și trebuie să își relanseze afacerea și agențiilor ce au nevoie să înțeleagă mai bine așteptările consumatorului pentru a propune strategii adecvate clienților lor.

ZIUA 2 | Social Networks, Community & Public Relations Day | 30 iunie

A doua zi a evenimentului aduce o serie de prezentări susținute de practicieni în Relații Publice și social media, creatori de conținut și branduri care sunt interesate să dezvolte și să consolideze o comunitate puternică. Este o zi dedicată tuturor companiilor care au o comunicare corporativă și de brand puternică, în special acelor firme care ating un public mare și au multi angajați, brandurilor active în social media sau pentru care rețelele sociale reprezintă un canal de promovare principal și organizațiilor de orice fel care au crescut comunități interne sau externe și care înțeleg importanța grupurilor de oameni cu interese comune.

ZIUA 3 | Online Marketing & Social Media Workshops Day | 1 iulie

Cea de-a treia zi este rezervată unei serii de webinars susținute de companii cu activitate recunoscută în marketing. Acestea se adresează companiilor implicate în comerțul online, brandurilor care fac legătura directă între social media și vânzări și firmelor care vor să își optimizeze bugetul de marketing digital în această perioadă.

Printre speakerii evenimentului se numără: Bogdan Naumovici (Managing Partner, 23 Communication Ideas), Lorand Balint (Publicis Sport & Entertainment), Aneta Pleșa (Analytical Lead, Google Romania), Cristina Hanganu (Communication & CSR Director, Lidl România), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR), Laurențiu Dumitrescu (Managing Partner, Digital Star), Raluca Radu (Founder, MTH Digital), Dorin Boerescu (CEO, 2Performant.com), Alexandru Negrea (Social Media Consultant & Trainer, Social Smarts), Ștefan Chirițescu (Head of Strategy, Kubis / Cheil Centrade) și mulți alții.

Participarea la Back to Business Virtual Summit este gratuită, iar înscrierile se pot face pe www.virtualsummit.ro.

Foto: © Adil Celebiyev | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: