Lifestyle Stiri

Sporty Sapanta by Lana Dumitru pentru Moja.ro

22 feb. 2016 < 1 min

Sporty Sapanta by Lana Dumitru pentru Moja.ro

Reading Time: < 1 minut

Dupa ce a lansat doua colectii pentru Moja.ro, Merry Cemetery si Pink Cemetery, designerul Lana Dumitru lanseaza o noua colectie pentru acelasi magazin online: Sporty Sapanta.

Sporty Sapanta pentru pentru Moja.ro este o colectie sport couture, ce cuprinde pantaloni scurti, rochii, jachete lungi si rucsacuri, toate in mai multe variante de imprimeuri noi, avand ca elemente distinctive benzi si elastice colorate specifice echipamentelor anilor 90.

Hainele au printuri ascunse surpriza. Asfel pentru a sugera o structura echilibrata a contului bancar si a inimii, Lana Dumitru a inclus buzunarele de Love si Money pentru pantalonii scurti iar pe hainele lungi sunt printuri pe care le poti vedea doar tu daca le intorci reverul.

Imprimeurile au fost create de designerul Lana Dumitru, inspirata de picturile celebrului Cimitir Vesel care nu au fost preluate ca atare ci, dupa un proces de cercetare indelungata, au fost reinterpretate, remixate si printate digital formand niste creatii noi, originale.

Piesele din colectia Moja by Lana Dumitru pot fi achizitionate online, cu livrare in toata lumea, acesand: www.Moja.ro/SportySapanta.

Credit foto: Vlad Andrei /Model: Laura Giurcanu /Make-up: Dana Vlad 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: