Marketing Stiri

Banca si pentru companii mici

5 nov. 2014 < 1 min

Banca si pentru companii mici

Reading Time: < 1 minut

Agentia Rusu+Bortun Brand Growers a creat identitatea segmentului de servicii dedicate IMM-urilor al ING Bank si prima campanie de comunicare a acesteia.

Campania de comunicare a noii identitati isi propune sa reinnoiasca perceptia pe care piata o are fata de serviciile bancii. Daca pana acum ING Bank era vazuta in general ca o banca pentru companiile mari, campania vine sa completeze aceasta informatie si sa transmita faptul ca ING Bank este dedicat in egala masura si IMM-urilor determinate sa se dezvolte sanatos.

In centrul campaniei se afla o serie de vizualuri care prezinta exemple de afaceri mici si mijlocii si totodata motivate, din portofoliul ING Bank – o brutarie, o croitorie si un atelier de tamplarie -, care arata ca, indiferent de etapa de dezvoltare in care se afla, lucreaza cu ING Bank. Toate elementele din compozitia print-urilor sunt realizate manual, in functie de specificul afacerii (pentru brutarie literele sunt realizate din aluat, sau desenate in faina, pentru atelierul de tamplarie, literele sunt realizate din lemn, iar pentru croitorie din material textil).

Campania se desfasoara in print, online (banners, website) si in punctele de lucru de deservire a IMM-urilor.

Echipa care a lucrat pentru acest proiect:

Din partea Rusu+Bortun Brand Growers: Maria Sarivan (Brand Growing Manager), Catalin Rusu (Managing Partner & Creative Director), Mihaela Neatu (Senior Creative), Marc Bortun (Creative Partner), iar din partea Rusu+Bortun Cyber Growers, Gabriel Kirmaier (Web Designer) si Adrian Radu (Senior Web Developer);

Din partea ING Bank: Nicoleta Papa (Director Mid Corporate Banking Clients), Iosefina Frolu (Head of Corporate Communication), Corina Dima (Marketing Officer), Ionut Encescu (Manager SME), Cosmin Ion (Business Development Manager SME) si Ovidiu Slavoiu (Marketing Manager Mid Corporate Banking).

Vizualurile au fost realizate impreuna cu D-Studio: Ducu Ion (Producator), Dragos Bocanea (Fotograf), Raluca Bararu (Ilustration & Retouching), Laszlo Forray (Scenografie).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: