Finanțe Stiri

Banca Transilvania – al treilea sediu in Roma

26 iul. 2016 < 1 min

Banca Transilvania – al treilea sediu in Roma

Reading Time: < 1 minut

Banca Transilvania (BT) isi consolideaza prezenta in Italia, prin deschiderea Agentia Villanova. BT are acum trei sedii in Roma.

In acest an, BT a deschis in Roma doua agentii, in linie cu planul sau de consolidare in zona. Banca Transilvania, singura banca romaneasca din Italia, sustine spiritul antreprenorial inclusiv peste hotare si doreste sa fie cat mai aproape de comunitatea de romani din Roma si din imprejurimi, arata banca, in tr-un comunicat de presa.

Oferta Agentiei BT Villanova este destinata persoanelor fizice si companiilor; aceasta cuprinde depozite, credit imobiliar, BT24 Internet Banking și Mobile Banking, card de debit, servicii de transfer rapid de bani intre BT Italia și BT Romania, incasari de cecuri, plati și incasari SEPA etc.

Clientii beneficiaza de consultanta in limba romana si italiana, de acces liber la Internet in cadrul agentiei, precum și de initiere in folosirea serviciului BT24 Internet Banking, iar adresa noii agentii BT este Via Nazionale Tiburtina, 8, Villanova, 00012 Guidonia Montecelio, Roma.

Cele mai populare servicii la BT Italia sunt: transferul de bani catre BT Romania si creditul imobiliar pentru achizitionari in Romania.

Banca Transilvania s-a extins in Italia in ianuarie 2014. Are 3.500 de clienti si o echipa formata din romani si italieni.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei banci din Romania, in funcţie de active. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 7.300 de angajaţi, 550 de sedii si 2,2 milioane de clienţi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: