Companii Stiri

Unde se deschide al 9-lea Taco Bell în România?

dec. 11, 2019 < 1 min

Unde se deschide al 9-lea Taco Bell în România?

Reading Time: < 1 minut

Sphera Franchise inaugurează pe 12 decembrie cel de-al 9-lea restaurant Taco Bell în Brașov, acesta fiind cel de-al 6-lea oraș unde ajunge experiența produselor de inspirație mexicană.

Noul restaurant se întinde pe o suprafață de 120 metri pătrați și dispune de o bucătărie deschisă pentru a vedea cum este pregătită mâncarea, spații confortabile, dar și acces la internet și porturi USB.

Crunchy Taco, Fajita Burrito, Chicken Quesadilla sau Crunchwrap Supreme sunt doar câteva dintre produsele Taco Bell pe care clienții le pot găsi în oferte individuale sau în meniuri customizabile.

“Suntem bucuroși să anunțăm inaugurarea restaurantului Taco Bell cu numărul 9 din România și primul din Brașov. Ne dorim să atingem obiectivele care vizează extinderea la nivel național prin deschiderea a cât mai multe restaurante, în perioada următoare”, a declarat Costica Mișaca, Director General, Taco Bell România.

Cu ocazia inaugurării restaurantului din Brașov, Taco Bell a creat 30 de noi locuri de muncă. Totodată, în ziua inaugurării, primii 100 de fani sunt așteptați cu surprize care completează experiența Live Más.

Noua unitate este amplasată în zona Food Court a centrului comercial Coresi Shopping Resort, situat pe Strada Zaharia Stancu, nr. 1.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: