Stiri Finanțe Marketing

Banca Transilvania devine partener FRF și susține toate naționalele de juniori

22 mart. 2021 2 min

Banca Transilvania devine partener FRF și susține toate naționalele de juniori

Reading Time: 2 minute

Banca Transilvania anunță încheierea unui parteneriat cu Federația Română de Fotbal (FRF) pentru susținerea echipelor naționale de juniori.

BT este partenerul principal al echipelor U19, U18, U17, U16, U15 și susține, de asemenea, U21, calificată la Campionatul European de Fotbal (EURO 2021). Meciul de debut are loc miercuri, 24 martie, la Budapesta.

„Banca Transilvania se implică în fotbal, dar de fapt nu ne implicăm doar în fotbal, ci investim în viitor, în naționalele U21. Nu suntem «o bancă», ci banca antreprenorilor români, iar antreprenorii și băietii de la tineret seamănă. Toți au trecut de juniorat, trag tare și au foamea succesului, pe care îl obțin cei cu gândul la muncă și investesc în rezultate. La antreprenori și la tineret important este să vedem că România crește curajos. Să creștem curajos, România!”, spune Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Banca Transilvania FRF juniori U21

Mesajul BT și al Federației Române de Fotbal, live de azi la televiziuni și în online, este Să creștem curajos, România!

“Este o adevărată mândrie să aducem în familia fotbalului românesc un partener precum Banca Transilvania, liderul de piață din domeniul bancar din România și cea mai mare bancă din Europa de Sud-Est. Un brand național important vine alături de tricolorii U21 înainte de marea provocare din cariera lor, turneul final din Ungaria și Slovenia. Mai mult decât atât, BT va fi sponsor principal pentru toate reprezentativele de juniori, alegând astfel să investească în viitorul fotbalului românesc”, a declarat Răzvan Burleanu, Președintele Federația Română de Fotbal.

Banca Transilvania susține și alte sporturi din România, cum ar fi baschetul, tenisul și auto-moto.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: