Finanțe Stiri

Bancpost lansează B.Digital

31 iul. 2017 2 min

Bancpost lansează B.Digital

Reading Time: 2 minute

Bancpost lansează platforma digitală completă de produse de creditare – B.Digital – prin intermediul căreia clienții pot iniția online o aplicație de credit de consum sau card de credit primind răspunsul băncii în timp real.

Platfoma de creditare online B.Digital este disponibilă pe site-ul bancpost.ro la accesarea butonului APLICA ACUM din secțiunea produsului dorit. Clientul poate solicita un produs de creditare oricând și de oriunde, urmând în doar 5 minute câțiva pași intuitivi. Fluxul simplificat confirmă eligibilitatea clientului în maximum 30 de minute, acesta putând accesa creditul doar printr-o vizită în unitate pentru semnarea documentației de creditare, arată banca, într-un comunicat de presă.

“Trăim într-o eră digitală care determină băncile tradiționale să își schimbe semnificativ modul de a opera pentru a se adapta stilului de viață modern. Astfel, inovația digitală este un element esențial în strategia de dezvoltare a Bancpost. Continuăm să ne reinventam și să  dezvoltăm produse și servicii personalizate, pentru a îmbunătăți continuu experiența clienților noștri în relația cu banca. Prin lansarea acestei noi platforme online ne-am propus să oferim un flux comod și prietenos pentru persoanele interesate de un card de credit sau credit de consum. Platforma Bancpost de creditare online – B.Digital confirmă clienților o experiență nouă, mult simplificată a procesului de creditare, într-un mediu securizat”, a declarat Ana Popescu, Director Executiv Produse și Segmente Persoane Fizice Bancpost.

Ce noutăți aduce în piață platforma de creditare online B.Digital?

  • Posibilitatea de a accesa un produs de creditare simplu și rapid, de oriunde, într-un timp foarte scurt. Clienții pot iniția singuri, în maxim 5 minute, aplicații de Credit de consum sau  Carduri de credit parcurgând câțiva pași simpli.
  • După completarea integrală a formularului, informațiile sunt transmise către sistemul băncii și clientul primește un răspuns în ceea ce privește eligibilitatea accesării produsului dorit în maxim 30 min.
  • Un singur drum la bancă pentru semnarea documentelor de credit și Acordare pe LOC pentru clienții eligibili.

Prin intermediul platformei digitale, clienții pot solicita credite de consum de până la 90.000 de lei și dobândă variabilă începând de la 7.9%, precum și carduri de credit – WIZZ Bancpost, Visa Classic sau Gold.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: