fbpx
BizRemote Finanțe Stiri

BCR donează 2,5 mil lei pentru susținerea luptei împotriva COVID-191 min

26/03/2020 < 1 min read

author:

BCR donează 2,5 mil lei pentru susținerea luptei împotriva COVID-191 min

Reading Time: < 1 minut

Banca Comercială Română (BCR) mobilizează 2,5 milioane de lei pentru lupta împotriva pandemiei COVID-19. Banii sunt deja direcționați către spitalele locale, comunitățile și ONG-urile implicate în procurarea și colectarea materialelor sanitare, sprijinul persoanelor vulnerabile – în speciale cele în vârstă și fără ajutor – în educația privind prevenția și protejarea oamenilor, dar și către eforturile de a asigura învățământ de la distanță, anunță banca, într-un comunicat de presă.

“Printre inițiativele la care contribuim în mod direct și concret se numără susținerea fondului de urgență pentru spitale deschis de organizația Salvați Copiii. Suplimentar, colegii noștri din toată țara sunt în contact permanent cu unitățile medicale locale și le-am pus la dispoziție un fond din care le pot oferi suport financiar. Vrem să ajutăm repede și exact acolo unde este nevoia cea mai mare”, a declarat Sergiu Manea, CEO BCR.

CEO-ul BCR a arătat că va fi extins suportul acordat, prin Acceleratorul BCR-InnovX, firmelor și antreprenorilor care propun soluții inovatoare în tehnologie pentru provocările din sănătate și economie induse de Covid-19.

Totodată, Sergiu Manea face un apel către toată comunitatea de business, greu încercată zilele acestea, pentru a-și oferi sprijinul, în eforturile de combatere a pandemiei. “Dincolo de cifre și orice fel de prognoze, avem datoria acum, mai mult decât oricând, să ne gândim cum putem contribui la binele societății – chiar și prin gesturi mici, idei și soluții pentru comunitate”, a declarat Sergiu CEO-ul BCR.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *