Finanțe Stiri

BCR lansează Fitbit Pay și Garmin Pay

16 ian. 2020 < 1 min

BCR lansează Fitbit Pay și Garmin Pay

Reading Time: < 1 minut

Fitbit și Garmin sunt cele mai noi instrumentele de plată în ecosistemul de plăți inteligente ale BCR. Dispozitivele pot fi utilizate atât în România, cât și în străinătate pentru plata cumpărăturilor la orice terminal ce acceptă plățile contactless.

În plus, datorită soluției de plată implementată de BCR și Metrorex, smartwatch-urile vor putea fi folosite în curând și pentru plata călătoriilor de la metroul din București, în stațiile semnalizate, arată banca, într-un comunicat de presă.

Plățile cu ajutorul dispozitivitelor Fitbit și Garmin se pot realiza cu produsele compatibile cu serviciul Fitbit Pay și Garmin Pay, acestea fiind afișate pe site-ul BCR. După adăugarea cardului BCR sau George în wallet-urile ceasurilor, plățile se pot efectua prin selectarea cardului corespunzător din portofelul virtual și apropierea dispozitivului de terminalul de plată. În cazul ambelor soluții de plată, la fiecare 24 de ore sau de fiecare dată când îți pui ceasul la mână, va fi avea nevoie să introduci codul PIN.

În ultimul an, BCR a lansat, prin George Internet & mobile banking nu mai puțin de 84 de functionalități, 51 pe mobil, 33 pe web. Dintre cele mai importante se numără: deschiderea de cont 100% online, George Pay – plata cu telefonul mobil cu sisteme Android, Apple Pay cu Apple Pay in-app provisioning solution (înrolarea cardurilor prin aplicația George), gestionarea & managementul cardurilor, până la servicii complexe, cum ar credit de nevoi personale online, refinanțare online, depozite online, cont de economii online sau asset management.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: