BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

BCR: Mașini electrice pentru spitale

1 apr. 2020 2 min

BCR: Mașini electrice pentru spitale

Reading Time: 2 minute

Grupul BCR, prin partenerul Mojito Software, pune la dispoziție mașinile din flota de car sharing electric către spitale și personalul medical.

Grupul Banca Comercială Română (BCR) susține lupta împotriva pandemiei de COVID-19 prin toate mijloacele de care dispune, inclusiv mașinile electrice din flota de car sharing eGo, care vor fi puse la dispoziție personalului activ din unitățile medicale,  arată BCR, într-un comunicat de presă.

Pentru sprijinul personalului medical implicat în combaterea virusului în aceste zile, BCR Leasing oferă 3 mașini către Serviciul de Ambulanță București – Ilfov (SABIF), 3 mașini către Serviciul de Ambulanță Timiș și 3 mașini către Serviciul de Ambulanță Constanța, cu posibilitate de suplimentare. Modelele BMW i3 vor fi utilizate pentru transportul de medicamente, vizite la pacienți și, dacă va fi nevoie, pentru testări la domiciliu.

BCR anunțat săptămâna trecută un sprijin financiar de 2,5 milioane de lei pentru lupta împotriva pandemiei COVID-19, banii fiind deja direcționați către spitalele locale, comunitățile și ONG-urile implicate în procurarea și colectarea materialelor sanitare, sprijinul persoanelor vulnerabile, în educația privind prevenția și protejarea oamenilor, dar și către eforturile de a asigura învățământul de la distanță.

Flota de mașini eGO este administrată de Mojito Software, care oferă acces personalului medical la automobilele electrice prin intermediul aplicație de telefon mobil. Mașinile puse la dispoziția serviciilor medicale sunt individualizate cu stickere de culoare verde, cu denumirea „TRANSPORT MEDICAL” și vor trece printr-un proces de dezinfecție înainte de predare.

În acest demers s-au alăturat BMW România și Renovatio. Importatorul mărcii BMW în România donează 7 wallbox-uri pentru încărcarea automobilelor electrice ce vor fi montante in cadrul stațiilor de ambulanță din București, Timișoara și Constanța. Renovatio, operatorul celei mai mari rețele de stații publice de încărcare din România, oferă  încărcări gratuite în rețeaua e-Charge pentru mașinile puse la dispoziția personalului medical.

Serviciul BCR eGO a fost lansat la finalul anului 2017, fiind conceput atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru companiile care doresc să ofere salariaților un serviciu electric de mobilitate urbană.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: