Companii Management Stiri

Bergenbier are un nou director general

5 feb. 2020 < 1 min

Bergenbier are un nou director general

Reading Time: < 1 minut

Începând cu luna martie a acestui an, Mihai Voicu va prelua funcția de Director General al Bergenbier S.A., parte a consorțiului global Molson Coors. Totodată, el va avea și responsabilitățile de Director de Vânzări și Excelență Comercială.

Cu o experiență comercială de peste opt ani, Mihai Voicu va superviza operațiunile din România si va coordona întreaga agendă comercială. În plus, Mihai Voicu a activat în rolul de Director General Kamenitza Bulgaria, poziție pe care a deținut-o în ultimul an.

În noul rol, Mihai Voicu va fi responsabil de conturarea strategiei Bergenbier S.A. în concordanță cu prioritățile organizaționale, de crearea parteneriatelor strategice și consolidarea culturii companiei. El va beneficia de susținerea unei noi echipe de conducere, care va fi definitivată și anunțată la începutul lunii martie 2020.    

“Am acceptat această provocare cu foarte mare onoare și motivație, dedicându-mă în ultimii opt ani, alături de colegii mei, construirii și accelerării drumului spre îndeplinirea viziunii noastre. Eforturile echipei se vor concentra pe a accelera ritmul de creștere al companiei și pe a oferi produse excelente iubitorilor de bere din România”, a spus Mihai Voicu, Director General, Bergenbier S.A.

Absolvent al programului de EMBA – General Management – la Tiffin University, Mihai Voicu are peste 18 ani de experiență în FMCG.

Mihai Voicu a preluat conducerea companiei de la Lucian Ghinea, care a decis să se retragă după o activitate de succes pe parcursul a peste 18 ani în industria berii, dintre care șapte ani la conducerea companiei.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: