CSR Stiri

Beth Hart, implicata in campaniile romanesti

13 iul. 2015 < 1 min

Beth Hart, implicata in campaniile romanesti

Reading Time: < 1 minut

Beth Hart, una dintre cele mai bune voci feminine de blues din lume, care va concerta pe 21 iulie, la Sala Palatului, la invitatia organizatorului VreauBilet, a acceptat sa sustina campania 100% romaneasca a Agentiei Nationale Antidrog din Romania, “Lumea drogurilor nu este lumea ta”.

Viata artistei nu a fost una usoara, ci a fost marcata de excese in ceea ce priveste cele mai mari vicii ale omului, alcoolul si drogurile. Insa devotamentul si dragostea logodnicului ei de atunci – sotul de astazi – au determinat-o pe Beth Hart sa accepte mana care ii era intinsa si sa parcurga dificilul drum spre vindecare.

Toate acestea au facut-o pe Beth Hart sa nu ramana indiferenta la eforturile Agentiei Nationale Antidrog de combatere a dependentei chimice in Romania. Vocea care a ajuns pe primul loc in Billboard Blues s-a transformat astfel in vocea care sustine mesajul campaniei Agentiei Nationale Antidrog – “Lumea drogurilor nu este lumea ta!”

Prima mare actiune din aceasta campanie a avut loc vineri, 26 iunie, de la ora 09.00, în Parcul Tineretului, intrarea Sincai si a marcat Ziua Internatională Impotriva Consumului si Traficului Ilicit de Droguri. Beth Hart a fost si ea prezenta prin mesajul catre publicul din Romania: „Orice ati face, nu o luati pe calea pe care am fost eu, nu va asteapta nimic bun la capatul ei”.

Cele opt albume solo din cariera ei de pana acum, au atins recordurile discurilor de platina si i-au adus nominalizarea la premiile Grammy. Beth Hart va concerta pentru prima data in Romania pe 21 iulie, la Sala Palatului. Biletele se pot cumpara de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Salii Palatului si de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center. Biletele pot fi achizitionate si in patru rate fara dobanda, cu cardul Avantaj.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: