Uncategorized

Berceni Summit: BIG in Berceni

dec. 3, 2018 3 min

Berceni Summit: BIG in Berceni

Reading Time: 3 minute

Cabral și Marta Ușurelu, redactorul șef al Revistei BIZ, vor fi gazdele BERCENI SUMMIT, un concept inovator de conferință care aduce împreună oamenii Berceniului care au reușit să construiască proiecte și cariere de succes, pentru a vorbi despre experiența lor de viață și a ne spune de ce acest cartier rămâne un loc special pentru ei.

Evenimentul are loc pe 10 ianuarie 2019, la Club Oxygen din Sun Plaza, și are scop caritabil, iar participarea se face pe bază de DONAȚIE. Banii strânși la BERCENI SUMMIT vor ajunge la Asociația Dăruiește Viață, care construiește, din sponsorizări și donații, primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, în curtea Spitalului „Marie Curie”.

BERCENI SUMMIT este o experiență, locul de întâlnire și de inspirație al profesioniștilor care au înțeles că doar de ei depinde să evolueze și să schimbe lumea, indiferent unde au trăit, atât timp cât nu uită de unde au plecat: Cartierul Berceni. Fie că sunt născuți și crescuți în Berceni, chiriași sau proprietari, toți speakerii vor fi conectați în aceeași poveste, al cărei start va fi dat de Cabral și Marta Ușurelu.

Tema primei ediții BERCENI SUMMIT este „Beyond ourselves”. Ne dorim să schimbăm percepții, să demontăm prejudecăți și să încurajăm schimbarea, de aceea aducem pe scenă povești reale, ale unor oameni care s-au remarcat prin reușite, dar și prin greutăți, cu scopul de a stimula audiența în a-și urma visurile și a-și dezvolta cariera.

Fiind un eveniment în premieră, ne dorim ca audiența să aprecieze curajul ambasadorilor noștri, mai ales că toate persoanele implicate pro bono în organizare depun eforturi pentru a aduce plus valoare și pentru a spijini cauza Asociației Dăruiește Viață. Orice firmă, orice persoana fizică se poate implica în susținerea acestei cauze. Chiar dacă n-au avut legături cu Berceniul sau nu au amintiri legate de acest cartier, le-am pregătit musafirilor un badge de Vizitator.

Ambasadori

Suntem convinși că oamenii frumoși al căror drum a pornit din Berceni sau care au ajuns să locuiască în acest cartier, într-un anumit moment al vieții lor, vor veni alături de noi și vor urca pe scenă pentru a împărtăși parte din povestea lor.

Cabral și Marta Ușurelu transformă o idee în realitate. Ei sunt NĂSCUȚI & CRESCUȚI ÎN BERCENI.

 

Alături de ei vor mai susține cauza:

Valentin Suciu, Jazz Communication
Melania Medeleanu, MagiCamp
Bogdan Enoiu, MacCann Erickson
Edward Aninaru, Fotograf
Răzvan Fodor, Actor
Doru Trascău, The Mono Jacks
Hortensia N[stase, Lowe Group

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vino și tu alături de ei și fii AMBASADOR BERCENI SUMMIT!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: