Stiri Uncategorized

Este oficial: Hillary Clinton candideaza la presedintia SUA

apr. 14, 2015 < 1 min

Este oficial: Hillary Clinton candideaza la presedintia SUA

Reading Time: < 1 minut

Hillary Clinton ar putea deveni prima femeie presedinte al SUA. Fosta prima Doamna, apoi senator de New York si secretar de Stat in primul mandat al lui Barack Obama, si-a anuntat pe site-ul de campanie HillaryClinton.com, candidatura la presedintia Statelor Unite.

„Candidez la presedintie” a fost mesajul care a pus capat unei perioade de doi ani de speculatii si dezmintiri. Fostul secretar de Stat american transmite pe site-ul sau de campanie un mesaj video de 2 minute adresat clasei de mijloc – tema predilecta atat a candidatilor republicani, cat si democrati. „Americanii si-au croit drum inapoi de la perioada economica dificila, dar drumul este în continuare în favoarea celor din varf. Americanii obisnuiti au nevoie de un campion, iar eu vreau sa fiu acel campion”, se arata în mesaj, „pentru ca voi sa faceti mai mult decat sa va descurcati. Puteti avansa si ramane în frunte. Pentru ca, atunci cand familiile sunt puternice, America este puternica”.

„Asa ca plec la drum pentru a va castiga votul, deoarece a sosit vremea voastra. Iar eu sper ca îmi veti fi alaturi”, afirma Hillary Clinton.

Chelea Clinton, fiica sa, afirma într-un mesaj postat pe Twitter, „sunt foarte mandra de tine, mama”.

Nu este pentru prima data cand fosta prima Doamna a Statelor Unite intra in cursa pentru nominalizarea Partidului Democrat. S-a mai întamplat la alegerile din 2008, cand a pierdut competitia interna în fata lui Barack Obama.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: