Companii Stiri

Birouri noi la design nou

24 iul. 2014 2 min

Birouri noi la design nou

Reading Time: 2 minute

Constructiile de cladiri noi de birouri incep sa dea semnale de revenire. Avem deja mai multe proiecte anuntate sau care urmeaza a fi finalizate. Un exemplu este Ethos House, o cladire de birouri de noua nivele, situata pe Calea Floreasca la numarul 240B. Cladirea este aproape gata si va fi functionala incepand cu 1 octombrie. Cladirea are un design interesant, inspirat de elemente florentin renascentiste.

Construita intr-o zona a Bucurestiului unde terenurile pentru noi proiecte sunt rare, deschiderea de 2500 mp la Lacul Floreasca a cladirii de birouri Ethos House reprezinta un real avantaj.

“Ne dorim sa fructificam avantajele pe care aceasta locatie le are de oferit, astfel un arhitect va proiecta deschiderea la lac  pentru a o transforma in cel mai placut spatiu de agrement pentru chiriasii nostri,” a spus Sinziana Zainea, Leasing Manager in cadrul Ethos House. 

Cladirea se bucura de doua puncte de acces, unul din Calea Floreasca si un altul din bulevardul Barbu Vacarescu, prin strada Gheorghe Titeica. Locatia ofera de asemenea acces usor la toate mijloacele de transport public in comun. Cea mai apropiata statie de metrou Aurel Vlaicu este situata la 10 minute de mers pe jos fata de cladirea de birouri, in timp ce statiile de tramvai si autobuz sunt la mai putin de un minut distanta de Ethos House.

Cladirea de birouri beneficiaza de o suprafata neta de inchiriere de 7758 mp, distribuita pe noua nivele. Compania a inchiriat deja intregul parter catre doi retaileri si, de asemenea, alte doua nivele si-au gasit chiriasii.

“Unul dintre acesti retaileri este Venchi, un nume cu traditie in Italia in domeniul ciocolatei premium si un brand cu acoperire internationala. Arval Romania, compania de leasing operational specializata in managementul flotelor, a inchiriat de asemenea un etaj, iar un alt etaj este inchiriat de catre compania internationala de asigurari BNP Paribas Cardif Romania si purtam discutii in continuare cu alte parti interesate”, a adaugat Sinziana Zainea.

Ethos House este certificata BREEAM – lider mondial in proiectarea si evaluarea cladirilor durabile -, ceea ce inseamna ca eficienta energetica si durabilitatea au fost esentiale in realizarea proiectului. Cladirea este dotata cu ferestre cu geamuri triple, ce ofera un nivel ridicat de izolare, design de fatada care maximizeaza lumina naturala si minimizeaza dezavantajele energiei soare.

„Un alt beneficiu foarte important este faptul ca fiecare nivel este dotat cu chillere individuale si boilere in condensare de inalta eficienta. Aceste investitii semnificative permit fiecarui locatar sa controleze propriile cheltuieli administrative in functie de nevoile afacerii”, a mai spus Sinziana Zainea. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: