Stiri

Birra Moretti lansează Birra Moretti Sale di Mare, o bere cu un strop de sare de mare din Italia

9 mai 2024 < 1 min

Birra Moretti lansează Birra Moretti Sale di Mare, o bere cu un strop de sare de mare din Italia

Reading Time: < 1 minut

Birra Moretti aduce un strop de savoare mediteraneană pe piața berii din România prin lansarea unui nou sortiment – Birra Moretti Sale di Mare – bere blondă lager nefiltrată, care aduce un element surprinzător: un strop de sare de mare din Italia.

Provenind de pe coasta Italiei, sarea de mare se alătură malțului și hameiului pentru a crea un gust echilibrat și distinctiv, cu note subtile de citrice și pin. Birra Moretti Sale di Mare este o bere de culoarea mierii, ușor tulbure, aspect specific berilor nefiltrate, având un conținut de alcool de 4.8% vol.

„Birra Moretti este o marcă iubită: încă de la lansarea din 2020, românii au îmbrățișat autenticitatea italiană a brandului și au rezonat cu jovialitatea și pofta de viață pe care o transmite. La patru ani de la debutul Birra Moretti L’Autentica, suntem încântați să îi îndemnăm pe consumatori să descopere Birra Moretti Sale di Mare, berea nefiltrată cu un gust fin și nuanțe evidențiate perfect de sarea de mare din Italia.”

Cristina Radu, Marketing Director HEINEKEN România

Noul produs este disponibil la nivel național, în magazinele retailerilor și în unitățile din HoReCa, în două variante de ambalaj: sticlă de 330ml și doză.

Lansarea va fi susținută printr-o campanie integrată, ce va cuprinde spoturi TV, digital, OOH, colaborări cu creatori de conținut, precum și activări speciale și promoții în magazine.

Array

Articole pe aceeași temă: