Lifestyle Stiri

Laureații Galei Biz 18 ani

21 sept. 2017 3 min

Laureații Galei Biz 18 ani

Reading Time: 3 minute

În prezenţa a peste 200 de top manageri din companii, antreprenori, oameni de cultură şi inovatori din diverse domenii, echipa revistei Biz a premiat, miercuri seară, în cadrul Galei Biz 18 ani, 21 dintre cele mai respectate şi performante personalităţi româneşti.

Revista Biz a aniversat 18 ani de când scrie despre cei mai importanţi lideri din peisajul de business şi cultură din România. La Gala Biz Awards s-au decernat premii pe categoriile leadership, antreprenoriat, inovaţie, publicitate, cultură & design.

“De 18 ani, revista Biz scrie despre realizările oamenilor şi brandurilor care au reuşit să se impună la nivel local şi internaţional. Aceştia sunt antreprenorii Biz, liderii şi inovatorii, cei care nu se tem să fie diferiţi, devenind modele de inspiraţie.”, spune despre laureaţi Marta Uşurelu, redactorul şef al revistei Biz.

 

Laureaţii Galei Biz 18 ani au fost:

Categoria “Leadership”

Mugur Isărescu, Guvernator, BNR

Sir George Iacobescu, Preşedinte, Canary Wharf Group

Mariana Gheorghe, CEO, OMW Petrom

Severina Pascu, Director general, Liberty Global pentru CEE (Europa Centrală și de Est)

Cornel Marian, Partner, Oresa Ventures

Marian Alecu, Antreprenor

Sergiu Oprescu, Președinte executiv, Alpha Bank România

Shachar Shaine, Preşedinte, United Romanian Breweries Bereprod (URBB)

 

Categoria “Antreprenoriat

Marius Ghenea, Director de investiții, 3TS Capital Partners

Radu Timiș, CEO, Cris-Tim

Felix Pătrășcanu, Managing Partner, FAN Courier

Dragoş Pavăl, Preşedinte, Dedeman

Dan Ostahie, Fondator si CEO, Altex

Dan Șucu, Fondator, Mobexpert

Mihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administrație, MedLife

 

Categoria “Inovație”

Claudiu Butacu, Președinte, Asociația EFdeN

 

Categoria ”Cultură & Design”

Alexandru Tomescu, Violonist

Cristian Kit Paul, Creative Director, Brandient

Cristian Mungiu, Regizor

 

Categoria “Publicitate”

Liviu David, Creative Director, NEXT Advertising

Mihai Gongu, Director de Creație, Jung von Matt Berlin

 

Gazda evenimentului a fost Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management România, care a purtat invitaţii evenimentului printr-o adevărată călătorie a recunoaşterii meritelor celor mai importante resurse pe care România le deţine: oamenii de valoare. Momentele artistice au fost susţinute de trupa Byron.

Designul trofeului Galei de Excelenţă Biz 18 ani a fost creat de artistul plastic Ovidiu Toader, un exemplu de ascensiune, ce marchează atingerea primului loc în domeniul în care activează fiecare laureat.

Echipa Biz mulţumeşte partenerilor care au făcut posibilă acesta ediţie: Alpha Bank, LIDL România, Philip Morris Trading, Chivas, Samsung, FARMEC, Skoda, Lillet, Marbo Trade, Sameday, Nespresso, GT Grafica şi Tipar, AD Production, Olla Flowers, Air France KLM şi KOON.

Biz este brandul care reunește o puternică comunitate de oameni de afaceri, atât online, cât și offline. Revista s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz este unic laureat al Red Dot din România. În premieră absolută pentru România, Brandient și Biz au câștigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasă competiție internațională de design, pentru coperta ediției Biz Singapore.

Jurnaliștii revistei au lansat puternice campanii de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți directori de marketing din România își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, care constă în ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore, Franța și Austria.

Biz este un brand unic în mass-media de afaceri din România și de 15 ani organizează puternice evenimente de afaceri în 9 orașe din țară și 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: