fbpx
Companii Stiri

GEZE Romania, cresteri de peste 20%2 min

08/12/2015 2 min read

author:

GEZE Romania, cresteri de peste 20%2 min

Reading Time: 2 minute

GEZE Romania, liderul in sisteme premium de actionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranta, estimeaza la jumatatea anului fiscal 2015-2016 cresterea cifrei de afaceri cu peste 20% comparativ cu perioada similara a anului trecut. Compania se bazeaza pe mentinerea ritmului actual de creştere pentru ȋntregul excercitiu financiar şi pe o majorare de doua cifre a vanzarilor, tendinta pozitiva fiind sustinuta de evolutia pietei ȋn perioada post-criza si de lansarea unor noi produse, orientate spre cele mai moderne tehnologii.

“Am reusit sa mentinem trendul ascendent al cifrei de afaceri prin furnizarea unor solutii complete care integreaza toate gamele de produse. GEZE nu vinde un produs, ci ofera pachete complexe si isi asuma responsabilitatea pentru implementarea lor. Evolutia financiara se datoreaza atat echipei de consultanti de proiect, care acopera toate etapele unui proiect, cat si a solutiilor customizate in functie de tendinte si de cererea clientilor”, a declarat Vlad Stanislav (foto), Managing Director GEZE Romania.

In Romania, GEZE este cunoscut pentru sistemul de usi automate – batante, glisante, rotative, acestea reprezentand 50% din cifra de afaceri. O alta pondere importanta, 20% din cifra de afaceri, este ocupata de tehnologia pentru usi, care cuprinde mai multe tipuri de amortizoare. Pe langa aceste categorii, GEZE pune accent pe furnizarea sistemelor de desfumare si a partitiilor de sticla pentru compartimentare, aceste solutii fiind solicitate tot mai des in ultima perioada.

Segmentul de servicii “after sales” ocupa un rol important ȋn dezvoltarea companiei, programul GEZE Service multi brand cunoscand o crestere importanta la nivel national. Astfel, in ultimul an, divizia de service si mentenanta a companiei si-a imbunatatit rezultatele cu peste 18%.

Compania vizeaza proiecte din diverse domenii existente pe piata din Romania, 39% din vanzarile GEZE fiind sustinute de segmentele de retail, in timp ce spatiile de birouri ocupa 28% din cifra de afaceri a anului curent. Acestea sunt urmate de segmentele industrial, hotelier si medical, insa un loc important il ocupa si proiectele de refurbishment.

“În ultimii doi ani, dezvoltatorii au inceput sa investeasca si sa respecte tot mai mult standardele de siguranta, certificarile green si tendintele in design. De accea, GEZE pune accent pe divizia safety, incurajeaza <conceptul verde> si implementeaza aceasta gama de produse premium in cazul proiectelor noi”, spune Vlad Stanislav.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *