Special

Biz Austria, o editie speciala de la vals la business

6 ian. 2016 < 1 min

Biz Austria, o editie speciala de la vals la business

Reading Time: < 1 minut

Daca e ianuarie, e Biz World! Echipa Biz merge la Viena in perioada 25-30 ianuarie, pentru al saselea numar al revistei realizat integral in afara Romaniei.

Dupa Bruxelles, Londra, New York & Silicon Valley, Berlin si Singapore, am ales Viena, locul unde se iau aproape zilnic decizii care au un impact major asupra economiei romanesti. Vom realiza la fata locului interviuri, articole si sedinte foto.

Timp de o saptamana, mutam redactia Biz in capitala Austriei, pentru a lua pulsul afacerilor care influenteaza economia romaneasca, pentru a descoperi oameni fascinanti si povesti de business. Vom descoperi la ele acasa branduri globale ca Red Bull, Swarovski sau Julius Meinl, vom vedea cum istoria si cultura au influentat dezvoltarea Austriei, al doilea investitor strain in Romania.

Proiectul Biz World, lansat in 2011, ia pulsul schimbarilor la nivel mondial in centrele de putere politica si economica ale lumii. La fiecare inceput de an, redactia Biz se muta timp de o saptamana in locurile care conteaza in dinamica globalizarii. Am fost la Bruxelles – inima Uniunii Europene, Londra – centrul financiar al continentului, New York & Silicon Valley – locurile in jurul carora graviteaza businessurile globale, Berlin – noul hub digital al planetei si Singapore – orasul-stat unde viitorul este deja prezent.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: